|

THE VOW

Ben je je grote dag aan het plannen, dan kan je niet zonder TheVow.nl. Chrissy en Sandra, twee leuke enthousiaste meiden, informeren je over alles wat met je bruiloft te maken heeft; van Bachelorparty, de ringen, de jurk, make-up, uitnodigingen, locaties tot aan de Honeymoon. Ze zijn al járen vriendinnen, werken beiden voor pr-bureau’s in Amsterdam en vertellen Marvelousz uitgebreid over www.thevow.nl

Waarom The Vow?
We hebben altijd al het idee gehad om iets in de trouwbranche te gaan doen. Ooit…. Toen Chrissy in oktober ten huwelijk werd gevraagd hadden we meteen een goede aanleiding. Veel Nederlandse websites over trouwen zijn nogal degelijk, veel kitscherige toestanden. Bovendien hoef je tegenwoordig geen traditionele bruiloft met receptie te geven, veel stellen organiseren een soort mini-festival: het gaat om het feest! Op Pinterest is heel veel inspiratie te vinden, maar zoveel dat we door de bomen het bos niet meer zagen. En prachtig al die inspirerende foto’s, maar wat zijn de beste Nederlandse adresjes? Zo ontstond The Vow.

0a8641f6d3c8cda65708cd9ec5d62bdf-267x400

Favoriete tip
Poeh, The Vow staat vol met goede tips 😉 Waar we altijd rekening mee houden is het budget. Een verlovingsring moet minimaal 3x een maandsalaris zijn? Onzin! Ook geven we veel DIY-tips voor bijvoorbeeld styling en decoratie.

Voorbeeld-bruiloft
We hebben niet echt één jaloersmakende bruiloft wat ons voorbeeld is, maar we halen wel veel inspiratie uit Amerikaanse en Engelse bruiloften. Daar doen ze net wat meer hun best. En echt niet met giga-budgetten waar je een extra lening voor moet afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan rustieke barnweddings met self-service bars, te gek!

updo-wedding-hairstyles-600x400

Beauty secrets voor de grote dag
Genoeg! Een goede make-up artist en hairstylist is nummer 1, hier moet je niet op bezuinigen. Maar we geven ook praktische tips over de beste primer, handcrème, self-tanner of hoe je voorkomt dat er gele vlekken in je jurk komen door het gebruik van zonnebrand. Handig!

Erica_Pelosini_Wedding_Weekend_The_Wedding-78

Droomhuwelijk
Het ultieme jet-set huwelijk van Italiaanse styliste/ it-girl Erica Pelosini en Nederlandse schoenenontwerper Louis Leeman. Het koppel nodigde al hun familie en vrienden (lees: de gemiddelde front-row in de fashionwereld) uit op Capri om hun drie dagen durende wedding bij te wonen. Van dit fashionable koppel kun je niet anders verwachten dan dat alles tot in de puntjes verzorgd was en er perfect uit zag. Een Capri-setting, tussen de citroen- en sinaasappelbomen, kroonluchters, ballonnen, bubbels en veel, heel veel fashionable mensen. En die outfits. Je bent een stylist of niet. Een paar keer omkleden, hoort erbij. Dineren met de bruidsmeisjes in – hoe kan het ook anders – matching outfits. En aan the Coveteur de eer om die dag te registreren en bij te wonen. Zucht.

Koppel-bruidspaar1-720x380

Honeymoon inspo
Heb je even? 😉 Er zijn zoveel mooie plekken op de wereld dus het hangt puur af van je budget en je voorkeur. Gaat jouw hart niet sneller kloppen van witte stranden en een azuurblauwe zee, maar ben je meer een type dat liever een stuk door de sneeuw gaat hiken op zoek naar het Noorderlicht, dan is IJsland te gek. Wij zouden echter een wat zonnigere bestemming prefereren, maar dat is puur persoonlijke voorkeur. De Filipijnen bijvoorbeeld. Een groot, veelzijdig land met tal van onontdekte pareltjes. Hier vind je echt nog je eigen castaway eilandje. Superromantisch. Iets dichter bij huis, en een echte klassieker: Italië. Prachtige steden, architectuur, landschappen en bovenal heerlijk eten en wijnen.

Cadeautips
Vaak geeft het bruidspaar op de invite wel aan wat hun wensen zijn, en anders kun je altijd even polsen bij de ceremoniemeester. Een leuke tip voor alle bruidsparen: PluQ Via PluQ laat je je gasten een ‘pluqje’ van de huwelijksreis betalen en crowdfund je je ideale honeymoon. Door specifieke bestemmingen en excursies in te voeren, zoals een uitgebreide massage, safari of diner in een luxe restaurant, geef je je gasten de mogelijkheid om een écht cadeau te geven. Maar wel één die je zelf hebt uitgekozen en waar je dus gegarandeerd blij van wordt.

Don’ts
Voor bruidsparen zijn er eigenlijk weinig don’ts. Het is jouw dag en jij beslist hoe en met wie je deze door wilt brengen. Voor gasten daarentegen een aantal essentiële regels. De belangrijkste: overschaduw nooit, maar dan ook nooit het bruidspaar. Zo circuleerde er onlangs een foto op het internet van een wedding guest die voor de neus van het pasgetrouwde koppel op een knie ging en zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Dan heb je het echt niet helemaal begrepen. Draag ook geen wit. Daar kun je zo de plank mee mis slaan. Het is echt niet zo dat elke bruid daar moeite mee zou hebben, maar wij zouden het niet riskeren. Evenals ongevraagd speechen, of je gruwelijk misdragen na een slokje teveel. Houd jezelf een beetje in de hand.

THEVOW_150DPI

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *