BUBBLY OUD&NIEUW

Ik heb de perfecte bubbels voor een knallend Oud&Nieuw gevonden: de Californische Barefoot Bubbly Pink Moscato. Een – liefst ijskoude – lichtzoete mousserende wijn met het aroma van rood fruit en verse bessen. Fijne bubbly oudejaarsavond!

Vrolijke belletjes
De mousserende rosé wijn heeft fruitige tonen van sappige mandarijnen, granaatappel, frambozen en een vleugje jasmijn. Je maakt het feest compleet door er vers fruit (aardbeien) of fris sorbetijs bij te serveren. Door de fijne fruitaroma’s is de bubbly ook heel goed te combineren met witte kazen en spicy gerechten.

De druiven voor de Barefoot Bubbly Pink Moscato worden geplukt in de Central Valley aan de mond van de Sacramento rivierdelta. In deze streek zorgen warme dagen en koele nachten voor perfect gerijpte druiven. Dankzij een warme, droge lente en zomer heeft de wijn een buitengewone body en smaak. Tijdens het proces van wijnmaken zijn de fruitige aroma’s goed bewaard gebleven, iets dat bij wijnkenners niet onopgemerkt is gebleven: Barefoot Bubbly is uitgeroepen tot Most Awarded Sparkling Wine Brand in U.S. Competitions.

Wijn met een goed hart
Living the care free life! Heerlijk met je blote voeten in het gras of zand genieten van een goed glas wijn. Dat was de gedachte toen in 1986 Barefoot Wines werd opgericht. Maar Barefoot is meer dan een wijn, het is een ervaring. Vanaf het begin is het namelijk hun missie om naast maken van mooie wijnen ook de wereld een beetje beter te maken, door lokale goede doelen te steunen en bij te dragen aan meer tolerantie onder de medemens. 

Get Barefoot and have a great time!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *