|

RECIPES FOR HAPPINESS ? + WIN

Sinds wij de enthousiaste Ierse tweeling Steve & Dave van The Happy Pear begin dit jaar hebben ontmoet, zijn Patti en ik stiekem een beetje verliefd op de manier waarop deze mannen in het leven staan. En nu ben ik gewoon weer verliefd geworden, maar dan op hun nieuwste (kook)boek. Alle recepten uit Recepten voor Geluk wil je meteen maken, want alleen al bij de foto’s loopt het water je in de mond. (Zo fijn dat je niet hoeft na te denken of er vlees in de recepten zit 🙂 ) En dan mag ik ook nog eens 1 exemplaar van de uitgever weggeven, lees dus snel verder, want een beter begin van het weekend is er toch niet?

Alles wat je wilt weten over Stephen & David Flynn heb je hier al kunnen lezen. In dit nieuwe 303 bladzijden (kook)boek staan naast de 100 heerlijke en makkelijke recepten ook nog pagina’s vol hoe je volgens de broers Happier kunt worden. En dat willen we allemaal, toch?
Deel 1 Gelukkig Eten bestaat uit smakelijk en simpel vegan food. Eenvoudige soepen (simpele tomatensoep die minder dan €5 kost), supersnelle avondmaaltijden -kijk daar houden we van- (massaman curry), tips voor onderweg, vegan burgers, het wachten waard diners (kastanje-cashewwellington), heerlijke ontbijtjes (dé açaikom, echt zo lekker fluffy!), lunch voor de kleintjes (sandwiches) en zoetigheid (deze chocoladekoekjescake, sorry-not-sorry). Maar ook wordt uitgelegd hoe je simpel kan inmaken en fermenteren; de hobby van Steve.In Deel 2 Gelukkig Leven beschrijven de broers alles over plantaardig eten, geven ze hun basisprincipes voor geluk (eten, bewegen, je hoofd beheren & vitamine-zee!), Q&A’s en vind je de tweeweekse gezondheidsreboot met voorbereiding, weekmenu’s en heel veel tips! Daarna wil je volgens Steve en Dave niet meer terug naar je oude gewoonten omdat: ‘je heerlijk eet, geen honger hebt, er goed uitziet en je GEWELDIG voelt’. En op de laatste bladzijden leer je hoe je een handstand moet doen; geeft je een ander perspectief en pompt zuurstof door je lichaam wat voor meer energie zorgt.WIN WIN WIN!
Wil je ook lezen hoe je al die heerlijke, plantaardige recepten (écht die açaikom en die chocoladekoekjescake!) maakt en gelukkiger wordt? The Happy Pear Recepten voor Geluk hoort wat mij betreft in iedere keuken (of boekenkast). Je koopt het heerlijke boek voor €24,95 via Scriptum. Maar je kan ook meedoen om een exemplaar te winnen. Hoe? Heel simpel: let’s spread some vegan love en laat hieronder of op onze social media (waar je ons natuurlijk al volgt) ??? achter.

The Happy Pear: EAT MORE VEG!

Vergelijkbare berichten

53 reacties

 1. We accept your Vegan love. En we geven het door naar onze familie en vrienden. Zo begin je de wereld mooier, gezonder, kleurrijker en gelukkiger te maken.
  Dank aan uitgeverij Scriptum dat ze een exemplaar cadeau doen.
  We gaan niet tot morgen wachten maat beginnen vandaag. Vandaag begint onze nieuwe toekomst.
  Thanks to all of you
  XXX

 2. Ik zou héél graag geluk-makend eten koken voor mijn beste vriendin, mijn moeder. Haar zicht is nog maar 40% en dat belemmerd je werkelijk in alles. Zelf eten koken gaat niet meer, maar ook zoiets simpels als een (kook-) boek lezen is voor mama verleden tijd. Ik help haar dagelijks zoveel ik kan, maar toch merk ik aan mijn moeder dat ze niet zo happy is de laatste tijd. Samen lekker Vegan eten, waar je gelukkiger van wordt, lijkt me geweldig ! Want met haar smaak is gelukkig niets mis & ik denk dat de Happy Pear broers daar wel raad mee weten. Dus ik geef dit boek (nu al) 10 hartjes ?????????? 😀

 3. Wauw dat lijkt me een gaaf boek zeg! Lekker zonder zorgen smikkelen en tegelijkertijd ook nog een beetje happier worden…klinkt goed! En alle tips en adviezen zijn zeer welkom w.b.t. plantaardige leefstijl wat ook nog een beetje betaalbaar is 😉 en zelf je groentjes fermenteren

 4. ????? Oh Happy day, oh happy Saturday! ????? Toen ik deze post zag werd ik meteen laaiend enthousiast!! ????? De vrolijke broers zijn zo ontzettend leuk en de chocoladekoekjes cake klinkt geweldig 😀 ????? Die zou ik willen maken voor mijn zusje haar 34ste verjaardag & van te voren natuurlijk uitgebreid uitproberen!! ?????

 5. Ik maak graag kans op dit kookboek. Want ik heb nooit echt goed geleerd te koken. Mijn vader vond het vrouwenwerk, mijn moeder bakte er niets van. En dus was het vaak een blik bonen opentrekken en een klodder mosterd erbij. Alles veranderde toen ik eind jaren 70 mijn vrouw ontmoette. Sinds dat moment at ik als een Koning. Wat kon ze heerlijk koken ! Helaas tobt zij nu met haar gezondheid. Koken gaat vanwege de rheuma niet meer. Mijn vrouw geeft me best goeie instructies en ik kan iets eetbaars maken, speciaal is het niet. Mijn vrouw kookte op gevoel, ik heb toch graag een duidelijk recept. Onze maaltijden zijn nu dan ook niet bepaald een gelukkig-makend vooruitzicht van de dag, met mij aan het roer. Ze klaagt nooit hardop, ik ook niet want tja wat doe je eraan ? Inwendig baal ik enorm van mijn gestuntel daar zou ik met jullie hulp graag verandering aanbrengen. Eten met smaak en de flair van the Happy Pear. Zonder de stress van een culinair “student” met 2 linkerhanden… Dromen mag, is het niet zo ?! Wie weet verras ik binnenkort de liefde van mijn leven met een écht heerlijke Vegan maaltijd. Spreading the love ??

 6. ???
  wow wat een kans ik volg jullie overal waar ik jullie kan vinden want als gezond ook lekker is dan word eten pas echt smullen

 7. Zou ontzettend graag kans maken op dit boek, aangezien ik veel vegan vrienden heb en ik altijd moeite heb met bedenken wat ik voor lekkernijen kan bereiden. Met de recepten uit dit boek kan ik ze zeker versteld doen staan hihi.

 8. Iedereen wil gelukkig zijn en als dat voornamelijk te bereiken is door lekker eten dan is dat eenvoudig en met deze kookboek zal het zeker lukken!

 9. Snelle avondmaaltijden én vega, dat klinkt mij (altijd druk) als muziek in de oren. En wat zijn die Happy Pear jongens toch leuk ? Ik doe graag mee! ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *