FRUITS & PLANTES

Deze nieuwe flesjes Fruits & Plantes van Evian zijn toch te leuk? Bijna zonde om leeg te drinken, maar dat moet je toch echt doen 🙂 De flesjes met natuurlijk mineraal water in 3 fruitige/plantaardige natuurlijke smaken zijn zo lekker; zeker met dit warme, fijne weer.

We kennen allemaal wel het water van evian wel. Het is afkomstig uit de Alpen, waar het zich gedurende meer dan 15 jaar een weg baant door de rotsen en zo wordt verrijkt met mineralen. Het nieuwe Fruits & Plantes bevat het natuurlijke mineraalwater, vruchtensap uit concentraat en natuurlijke aroma’s. Maar zonder conserveermiddelen, koolzuur en kunstmatige aroma’s.

 

Citroen & Vlierbloesem: lekker fris, dorstlessend, met een zacht zure smaak. Druif & Roos: als je het flesje opent, ruik je de rozen en het water smaakt zuur/zoet. Maar onze grote favoriet is Framboos & Verbena: dorstlessend niet te zoet, zooó lekker, we want more! De flesjes zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf en AH-t0-go. En dat is het enige wat ik een beetje jammer vind, Evian, laten we deze te leuke en lekkere flesjes gewoon bij elke supermakt voor €2,79 kunnen kopen 😉

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *