FRUTTI DI PACE + WIN

Kennen jullie de heerlijke sapjes en jams van Frutti Di Pace al? Ze zijn niet alleen heel lekker en gezond, maar er zit ook een mooi verhaal achter. Insieme is een agrarische samenwerking, die in 2003 in Brutunac, Bosnië en Herzegovina is opgericht om de economie na de oorlog te bevorderen.

Naast educatie en technische ondersteuning hebben zij in 2006 voor een koelcel van 700! ton gezorgd, met bevroren frambozen en braambessen als belangrijkste export producten. Deze vruchten worden o.a. naar Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Nederland gexporteerd.

 

Sinds 2009 maakt Insieme ook biologische, organische en duurzame sapjes en jams voor Italië, onder de naam Frutti di pace – vruchten van de vrede – met wilde bessen, aardbeien, braambessen, blauwe bessen, kersen en vlierbessen. Gelukkig voor ons zijn deze heerlijke sapjes en jams, die door de boeren handmatig worden geplukt, sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar.

WIN WIN WIN
Ik mag van een pakket met deze heerlijke producten weggeven. Geef hieronder of op FaceBook alleen even aan met wie jij van dit heerlijke pakket wilt genieten.

_MG_9738-copia

Als je wilt weten waar deze heerlijke sapjes en jams bij jou in de buurt worden verkocht (o.a. bij Marqt) bel dan even naar Montblanc Foods

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. Deze sapjes en jams ken ik nog niet, ben er wel benieuwd naar. Ze zien er in ieder geval al heel (h)eerlijk uit 🙂 Nu mijn man en ik de laatste tijd wat meer bezig zijn met goede voeding wil ik samen met hem wel eens uitproberen of deze jam en sap lekker is.

  2. Dit ziet er zooo lekker uit! Ik ben een erg fruitig persoon, dus volgens mij is zo’n pakket echt de “hemel op aarde” ;). Dit zit waarschijnlijk in de familie, en daarom wil ik er mijn mama toch ook eens goed mee verwennen. Het water loopt me nu al in de mond!

  3. Nee, deze producten en dit merk kende ik nog niet. Mocht ik winnen, dan hou ik het meeste toch gewoon lekker voor mijzelf. Maar ik heb 3 vriendinnen die ook wel erg met gezonde voeding bezig zijn. En die mogen zeker meeproeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *