JUST ❤️

Zat je zaterdag ook aan de tv gekluisterd tijdens hét huwelijk van het jaar van de Duke and Dutchess of Sussex? De liefde spatte ervan af, vond je ook niet? Mijn moment was dat Harry (33) op zijn lip beet en tegen Meghan (36) zei ‘You look Amazing’! Maar er is natuurlijk nog veel meer gebeurd. Dus ik heb alle weetjes incluis de mooiste foto’s even voor je op een rijtje gezet.

De jurk tijdens de plechtigheid was van Givenchy, de Queen Mary’s Filigree Tiara was geleend van Queen Elizabeth II en de tweede jurk van Stella McCartney. Stella was overigens ook verantwoordelijk was voor de outfits van Oprah en Amal Clooney (geel!). En wat zag David Beckham er goed uit, zelfs dat liet Victoria niet glimlachen. Prins Charles begeleidde Meghan een stukje naar het altaar, want haar vader was vanwege herstel van een hartaanval afwezig.Weg met tradities
Meghan liep het eerste gedeelte alleen naar het altaar en gaf zichzelf weg aan prins Harry. Reverend Michael Curry had het tijdens de ceremonie over armoede, slavernij en social media en een gospelkoor zong Stand by me.
Tijdens de receptie gaf Meghan zelf een speech.
Eeuwenlang bestond de bruidstaart uit een fruittaart die niet tijdens de receptie werd gegeten. De gasten kregen een stuk taart voor thuis mee. Maar niet dit keer. De taart van Harry & Meghan was een vlierbloesem en citroen sponge cake versierd met meringue, die tijdens de receptie werd gegeten.Diana
Natuurlijk werd Diana op een liefdevolle manier in de bruiloft betrokken. Harry plukte voor het trouwboeket uit zijn moeder’s tuin zelf de ‘vergeet-me-nietjes en tijdens de ceremonie was de kerk met haar favoriete witte (pioen)rozen versierd.
Elton John zong tijdens de lunch ‘Candle in the Wind’.
Na het verkleden voor de receptie droeg Meghan de blauwe aquamarine ring van Lady Di. En de twee diamantjes aan beide kanten in Meghan’s verlovingsring zijn uit Diana’s juwelen collectie.Receptie & After Party
Ze reden in een blauwe 1968 Jaguar (how James Bond) met nummer bord: E190518!
Naast een Spring meets Summer buffet waren en ook pizza’s, burgers, een dj, speelden ze beer pong en James Corden begon samen met Harry, William en Charles een ‘dance-off. De bloemen zijn na de bruiloft naar zorginstellingen gebracht.
Overigens wordt op de koninklijke About Page “I am proud to be a woman and a feminist” niets gezegd over het feit dat Meghan Markle 7 jaar in Suits (haar ex-collega’s waren aanwezig) heeft gespeeld, haar eigen lifestyle blog The Tig (inmiddels gesloten) wordt wel genoemd.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *