VICHY SLOW ÂGE NACHT + WIN

9 Replies

Beauty Win-acties

Wisten jullie dat slechts 20% van de huidveroudering erfelijk is bepaald? En dat de overige 80% afhankelijk is van omgevingsfactoren (UV-stralen en vervuiling), emoties (stress en vermoeidheid) en levensstijl? Gezond eten, niet roken en jezelf beschermen tegen de zon zijn een aantal dingen die je kunt doen om huidveroudering tegen te gaan, maar ook met het gebruik van goede huidverzorgingsproducten kun je de eerste tekenen van huidveroudering vertragen. Het merk Laboratoires Vichy ontwikkelt continu nieuwe producten die ons helpen in onze strijd tegen de veroudering van onze huid.

Een stukje Vichy geschiedenis
Laboratoires Vichy werd in 1931 opgericht door o.a. Dr. Haller, een dermatoloog die was verbonden aan de thermale kuuroorden van het Franse stadje Vichy, maar al in 50j v. Chr. stonden de bronnen van Vichy bij de Kelten en de Romeinen bekend om hun unieke effecten op de huid. In 1861 deed Napoléon III hier nog een schepje bovenop door de voordelen van de bron voor breder publiek te erkennen en Vichy-les-Bains werd hierna de grootste spa in Europa. Dertig jaar na de oprichting van het merk Vichy werd het Vichy Instituut, op slechts vier kilometer van de waterbron, geopend en sindsdien wordt het mineraliserend water door experts verwerkt tot geavanceerde verzorgingsproducten die de huid regenereren en sterker maken.

Vichy Slow Âge productlijn
Eén van de productlijnen van Vichy is de Slow Âge lijn, Vichy’s eerste verzorgingscrème die werkzaam is op tekenen van veroudering, zelfs in een vroeg stadium; van lijntjes tot rimpels, van huidverkleuringen tot donkere vlekken, van gebrek aan volume tot het verlies van veerkracht. De huid wordt direct gehydrateerd en beschermd. De lijn bestaat uit een dagcrème en een dagfluïde, een oogcrème én het nieuwste lid van de Slow Âge familie: een nachtcrème/nachtmasker. Deze nachtcrème revitaliseert de huid die blootgesteld wordt aan dagelijkse externe schadelijke omgevingsinvloeden. ’s Ochtends is de huid perfect gehydrateerd en ziet er stralender uit. Geleidelijk aan verbetert de celvernieuwing van de huid en worden fijne lijntjes gladder. Een echte weldaad voor de huid!Vichy Slow Âge Nacht (crème & masker)
Ik kreeg de Vichy Slow Âge Nacht een poosje geleden toegestuurd om te proberen en ik ben echt heel enthousiast. Dat begon al toen ik het doosje openmaakte en een prachtige glazen groen/witte pot aantrof. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik ben een sucker voor mooie flessen en potjes in de badkamer en dit potje is echt een eye-catcher. Uiteraard draait het om de inhoud en ook daar stelt deze Vichy Slow Âge Nacht niet teleur. Sterker nog, ik was blij verrast door de geur, de kleur én de structuur van de crème. De geur is de lekkerste die ik ooit bij een nachtcrème/masker rook, de structuur zit tussen een crème en een gel in en is daardoor heerlijk zacht en silky, en de kleur is caramel! (Dat zag ik niet aankomen!). Voorheen was ik niet echt consequent in het gebruik van een nachtcrème maar sinds ik deze crème in de badkamer heb staan, sla ik geen avond meer over. Voor wat betreft het gebruik zijn er twee mogelijkheden voor een optimaal resultaat:
– Slow Âge nachtcrème: elke avond aanbrengen op een gereinigde huid.
– Slow Âge nachtmasker: één- of tweemaal per week in een dun, gelijkmatig laagje aanbrengen op de huid, 10 minuten laten inwerken en dan kort inmasseren. Het overtollige product verwijderen met een wattenschijfje en wat Mineraliserend Thermaal water van Vichy. Bij gebruik als masker wordt de oogzone vermeden.Win Win Win!
Ook enthousiast geworden? Vichy Slow Âge Nacht is voor €31,95 verkrijgbaar bij een aantal door Vichy goedgekeurde webshops. (Bij een aantal webshops zag ik een aanbieding van rond de €27 dus let even goed op). En, yay!, Marvelousz.com mag aan één van jullie zo’n heerlijke pot Vichy Slow Âge Nacht weggeven, hoe tof is dat? Kans maken doe je door ons in de reacties op onze website, Facebook, Twitter of Instagram te laten weten waarom juist jij deze pot crème zou moeten winnen. Toi Toi!

By: Patti

9 comments

 1. Grete Karina

  Zo’n heerlijke pot Vichy Slow Âge Nacht is precies wat mijn rijpere droge huidje nodig heeft om in de nacht te kunnen herstellen en er ’s ochtends weer fris en stralend uit te kunnen zien.
  Ik loot graag mee.

 2. Ling Choi

  Zoveel goeie verhalen gehoord over deze creme en nu ben ik er benieuwd naar. Zou wel iets zijn voor mijn beginnende lijntjes. Je moet er vroeg mee beginnen met smeren van een goede creme.

 3. Charlotte

  Ik erger me ontzettend aan de lijntjes en vlekjes. De jaren worden zichtbaar, maar Vichy helpt dus een handje. Zou heerlijk zijn om elke nacht ingesmeerd de boosdoeners te lijf te gaan, terwijl ik lekker slaap 🙂

 4. Henrike Verheijen

  Oeh! Deze lijkt me alles wat ik nodig heb! Ik word oud! Slaap alleen helpt niet meer 😞. Patti helpppppp!!!!!

  Liefs Henrikr

 5. Jo’s Daughter

  Zou mijn beste vriendin, mijn lieve moeder, graag blij maken met deze nachtcreme van Vichy. Ze is erg afgevallen en ook al voelt ze zich wat dat betreft heel goed, er zijn wel wat extra rimpeltjes bijgekomen. Waar mam niet altijd vrolijk van wordt bij het zien ervan in de spiegel. Ze zou heel erg gelukkig zijn met deze bijzonder fijne creme, dat weet ik zeker!

 6. Danielle Noord

  Geweldig!! Mijn moeder zei altijd dat je beter geen gezichtscreme kan gebruiken omdat je huid daar dan aan went, maar nu ik 40+-er ben, merk ik dat mijn huid toch echt wel wat extra ondersteuning en hydratatie kan gebruiken 🙂 Ik ga het gelijk delen #duimen

 7. marjan hovenkamp

  ik doe zeker graag mee om het te proberen voor mijn rimpels ik heb dan ook nog een droge huid het zou super gaaf wezen om alles te verminderen dus ik ga zeer zeker duimen draaien

 8. Corinne

  Nou… deze veel te druk, te weinig slaap hebbende en richting de 40 gaande mama van 2 ukkies… wil minder, minder, minder rimpeltjes en ook een minder droge huid! Dussss kom maar op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *