BORRELPLANK

Komen er vrienden op bezoek en maak je je nu al druk over de hapjes, omdat je tijd tekort komt of simpelweg geen culinair wonder bent? Of slaan ze bij jou op kantoor elke vrijdag de plank mis met standaard blokjes kaas en worst? Herkenbaar? Borrelplank Amsterdam biedt de uitkomst, want zij zorgen voor een goedgevulde borrelplank vol met vers bereide hapjes. Het enige wat je hoeft te doen, is online een van de vier wereldse borrelplanken te bestellen. Lekker en makkelijk, toch? Alleen een beetje jammer dat ze – tot nu toe – alleen in Amsterdam zitten 😉

Wat is Borrelplank Amsterdam?
Borrelplank Amsterdam is opgericht door keukenprinses Floor Reitsma. Als fervent borrelaarster, weet Floor dat een feestje valt of staat bij de borrelhapjes. De borrelplank is het stralende middelpunt van elke goede borrel. Omdat niet iedereen tijd, zin of inspiratie heeft, kwam Floor met het idee om kant en klare borrelplanken te gaan bezorgen. Op deze manier kan Floor haar culinaire ei kwijt en scheelt het jou een hoop tijd en stress. Alle gerechtjes zijn vers en worden door Floor zelf, met heel veel liefde, bereid.

img_7143

Je kunt kiezen uit vier soorten wereldse planken. Elke plank is geschikt voor zes personen en vult als een volwaardige maaltijd.
Aziatisch: smaakvolle hapjes zoals Dim Sum en vegetarische Samosa’s.
Mexicaans: het ultieme comfortfood: quesadillas, tortilla’s met pulled chicken en natuurlijk vers gemaakte guacamole.
Mediterraan: Spanje en Italië; olijven, Spaanse gehaktballetjes, crostini met zalm en truffelhoning én nog veel meer.
Frans: diverse kazen, quiche Lorraine, brioche met paté en knapperig Frans stokbrood.

Hoe bestellen?
Het enige wat je hoeft te doen is op Borrelplank Amsterdam jouw favoriete plank uit te kiezen. Je vult het aanvraagformulier in en op de afgesproken datum staat Floor voor jouw deur. Binnenkort kan dit zelfs al op de dag van bestelling! Een rijkelijk gevulde borrelplank kost €60,- inclusief bezorgkosten en de plank wordt binnen een week weer opgehaald. Wil je jouw bestelde borrelplank met inhoud en al houden? Dan kan dat voor een extra bedrag van €20,-. En via de webshop zijn de unieke Borrelplank Amsterdam planken ook los verkrijgbaar. Een losse plank kost €32,50 en is te personaliseren met een gevlochten bandje, ook leuk als cadeau! Alle planken zijn gemaakt van hout afkomstig van gekapte bomen in Amsterdam. Voor deze bomen was in het drukke Amsterdam geen plek meer, maar Borrelplank Amsterdam geeft deze bomen een plekje in jouw keuken. De borrelplanken worden gemaakt op een sociale werkplaats in Amsterdam. Zo ben je naast culinair ook nog eens milieubewust én maatschappelijk verantwoord bezig.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *