HAAGSE MUST-GO’S

Het was natuurlijk weer de hoogste tijd om wat nieuwe Haagse hotspots te bezoeken en Den Haag is weer 4 pareltjes rijker! De heerlijkste koffie en veel meer bij Kaafi, de leukste groene Lifestyle store Filya waar je ook heerlijk gezond kan eten bij FaFo, Eef heeft het Regentessekwartier met haar ‘huiskamer’ nog gezelliger gemaakt EN jaaá Den haag heeft nu ook een Poké bar, Ohana. Lees dus snel verder, want dan weet je waar je dit weekend echt even heen moet 🙂 

Voor de áller-lekkerste koffie ga je naar het gezellige groene Kaafi in de Prinsenstraat. De de koffie-gekkie Amerikaanse Zeeshan Malik was na jaren advocaat in Engeland te zijn geweest, toe aan wat anders en daar was Kaafi. Maar ook hun cheesecake (die hij samen met zijn moeder maakt) is zooó lekker, met kardemon en pistache! Alleen al daarom of voor een gezonde, lekkere lunch, echt even langsgaan. En hun koffie is gewoon genomineerd voor de Entree Awards eind november.

De allerleukste conceptstore (fashion, interieur, accessoires en vintage) van Nina en Daniela, Filya (met geweldige sweaters!), vind je op de Fluwelen Burgwal. Je stapt hier een groene oase binnen en voelt je meteen thuis EN je wilt alles hebben! Een ruimte bomvol planten, kleding, alles voor je huis en nog veel meer en alles is te koop voor thuis! Achter in de zaak -lekker licht vanwege het mooie glazen dak- plof je op een van de heerlijke banken en stoelen neer, want daar zit FAFO van Foodbloggers Denise & Nick van 88FOOD. En dat is genieten van de heerlijke koffietjes, bomvolle yoghurtjes, Matcha’s en lekkere lunches. Echt nooit meer naar huis 😉 Naast koffiebar en ontbijt-lunchcafé is FAFO ook een kleine foodstore waar je unieke food items kan vinden van diverse merken uit de regio.

Op de hoek aan de Weimarstraat en Van Bylandtstraat zit het gezellige Eef, waar je terecht kan voor een heerlijke kop koffie, een ontbijtje of lunch in een huiskamerachtige sfeer. Eva maakt alleen gebruik van verse en lokale producten: de eerlijke koffiebonen van Roast Factory, het biologische brood van Lekker Brood, de kaas van Ed Boele en de speciaalbiertjes van Haagse brouwerijen en niet te vergeten de homemade Eef’s cake. En heb ik het relaxte sfeertje al genoemd?

Ja hoor! Den Haag heeft nu ook zijn eigen Poké Bar, is dat even fijn! Bij Ohana Poké and More in de Prinsenstraat kan je de verste en lekkerste Poké bowls eten of afhalen! Je kan kiezen uit de signature bowls van Ohana of de BYOB (BUILD YOUR OWN BOWL) en ja dat lieten we ons niet twee keer zeggen: rijst, verse tonijn, zalm, krab, edamé boontjes, zeewier, avocado, groenten, die heerlijke wasabi-mayo! en nog veel meer waar je uit kan kiezen. Leuk, de ingrediënten ook bestellen als ‘sushiritto’, een soort mega handroll. Van de grote bowl kan je makkelijk met zijn 2en genieten, dus als je een keer geen zin of tijd hebt om te koken… halen of delivery kan ook. En maak dan meteen even een foto op die insta-waardige schommel!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *