EMBRACE LIFE

Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A Day at the Park, een uniek ‘stadsfestival’ waarbij het Amsterdamse Bos wordt omgetoverd tot een zomers festivalterrein. Ook Buddha to Buddha is dit jaar weer van de partij en pakt groots uit met een eigen area waarbij het draait om craftsmanship, meditatie, creativiteit en deep house-rooted dance optredens.

De Buddha to Buddha area belicht alles waar het merk voor staat: kunst, cultuur, deep-house, meditaties, massages, craftsmanship en gezond eten. Het jaarlijkse festival sluit aan bij de ‘Embrace Life’ levenswijze, waarbij het draait om bewust leven, genieten en het beste uit jezelf halen op een ongedwongen, relaxte manier. Buddha to Buddha is een van de officiële partners van ALDA, producent achter A Day at the Park. Het merk heeft een eigen stichting om jong muzikaal talent te stimuleren: de Embrace Live Foundation.

A Day at the Park is luxueus, eigenzinnig, intiem en heeft een persoonlijke stijl. Kenmerkend voor het festival zijn comfort, kwaliteit, gezelligheid en vooral creativiteit. Je kan je volledig laten meevoeren in de sfeer van het festival door de vele theateracts, kunst en decor. Wat dacht je van Housequake, Black Coffee, Mark Knight, Low Steppa, Kris Kross, Franky Rizardo, Gabriel Ananda en Dominik Eulberg, meer namen volgen nog.

Tickets voor A Day at the Park 2015 kosten €52,50 en zijn verkrijgbaar via ADayAtThePark. Bij het tonen van het exclusieve Buddha to Buddha DJ horloge mag je gratis naar binnen. En bij een aankoop op BuddhaToBuddha krijg je 15% karting op een ADATP toegangskaartje.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *