EVIAN♥LACROIX

De puurheid van water gecombineerd met mode; heb je de afgelopen jaren ook deze geweldige flessen van Evian gespaard? Voor de tiende verjaardag van de Limited Edition fles zijn Evian en het modehuis van Christian Lacroix herenigd, weer een must-have!

In 2007 brachten Evian en Lacroix gezamenlijk een eerste limited edition fles uit. Daarmee plaveiden zij de weg voor tal van veelbesproken samenwerkingen met beroemde designers. Om dit succesverhaal van speciale edities te vieren, eert het huis van Lacroix opnieuw Evian’s ‘live young spirit’ door een nieuwe uitvoering van het paseo patroon te creëren. Afkomstig uit de wereld van de Haute Couture, werd dit delicate borduurwerk voor het eerst gebruikt voor iets anders dan de Christian Lacroix fashion collecties, op de allereerste Evian Limited Bottle. Het is sindsdien een iconisch design van het modehuis geworden.

Sacha Walckhoff, creatief directeur voor het huis van Lacroix: ‘De evian® en Lacroix samenwerking is een waanzinnige droom die uitkomt. En dan krijgen we ook nog de kans om het een tweede keer te doen. Als ontwerper prijs ik mezelf gelukkig.’ Je kunt dit jaar kiezen uit een roze en een blauw design en de flessen zijn voor € 4,95 o.a. bij de Bijenkorf verkrijgbaar.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *