|

ONE FOR ONE

Vorige week maakten we via UPR kennis met de eerste Flagship Store van TOMS in Europa, Runstraat 13 in Amsterdam. Hier verkopen ze de leukste schoenen, zonnebrillen, tassen en de lekkerste koffie. Maar we waren helemaal onder de indruk van de missie van TOMS. In 2006 ontmoette TOMS’ oprichter Blake Mycoskie in een dorp in Argentinië een aantal kinderen en ontdekte dat zij geen goede schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Om hen te kunnen helpen, richtte hij TOMS Shoes op, een bedrijf dat voor elk paar schoenen dat wordt verkocht een paar nieuwe schoenen schenkt aan een kind in nood. One for One.

Toen hij zich realiseerde dat One for One andere wereldwijde behoeften zou kunnen dienen, lanceerde Blake TOMS Eyewear in 2011. Bij de aankoop van elke zonnebril of montuur, helpt TOMS bij het herstellen van het gezichtsvermogen van een persoon in nood. In 2014 werd TOMS Roasting Co. gelanceerd. Voor elke zak premium koffie of kopje koffie dat je koopt, levert TOMS schoon water aan kwetsbare gemeenschappen. En de eerste fabriek in Haïti is sinds vorig jaar een feit, zo helpt TOMS ook mee aan de werkgelegenheid.

De meest recente TOMS actie is de TOMS tassencollectie, die begin 2015 werd gelanceerd en zorgt voor een veilige geboorte voor moeder en baby in nood, middels het trainen van bekwame vroedvrouwen en het leveren van geboorte kits. Bij TOMS gaat het om het verbeteren van levens. Zij identificeren wereldwijde behoeften en creëren producten die deze behoeften tegemoet komen. Met dit eenvoudige idee is TOMS meer dan alleen een bedrijf, ze zijn een beweging die voortdurend evolueert.

Global_OneforOne_Footer_notext

Bij elke aankoop die je doet, helpt TOMS een mens in nood. One for One!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *