SENSAI THE SILK

Al bijna 80 jaar verwent SENSAI onze huid met de unieke verzorgende werking van de meest luxe zijde. En nu eindelijk is daar ook de geur van zijde op je huid in een zo’n mooie, luxe flacon. Meer dan het wachten waard; The Silk ruikt zoó lekker! 

De 1000 jaar oude en bijzondere Japanse geurcultuur vormt de inspiratie voor The Silk. Omdat ze de schone huid niet direct wilden parfumeren, bleven de dames van adel overdag in hun vertrekken die waren gevuld met geurige rook. Deze stroomde door hun haar en hun kleren van zijde. Zo ontstonden zeer individuele, aroma‘s, die zo uniek waren als een vingerafdruk. De huid van de vrouwen was in geurende zijde gehuld. Dit bijzondere ritueel heeft Sensai als basis voor The Silk gebruikt.

sensai_the_silk_-_eau_de_parfum

The Silk is de zinnelijke interpretatie van pure zijde die de huid in meerdere lagen omhult. Net als zijde zich aanpast aan de bewegingen van het lichaam, verandert ook The Silk. Zacht en vloeiend. Marie Salamagne, de ontwerpster van The Silk: ‘Mijn associatie met zijde is een extreem licht materiaal, een teer en geraffineerd weefsel. Voor mij was de uitdaging bij Sensai The Silk de perfecte balans te vinden. Een geur te creëren die zowel transparant als ook warm is.‘ 

marie_salamagne_-_duftdesignerin_sensai_the_silk

Meteen na het opspuiten ruik je een transparante geur die herinnert aan glanzende zijde. Met de geurnoten van bergamot, roze peper en een vleugje viooltjes en peer maakt THE SILK een heldere zijdeachtige indruk. Zodra de eerste aroma‘s zich hebben ontwikkeld, wordt The Silk warmer en zachter door lelietje-van-dalen, pioenroos, orchidee en amber. Als laatste komen de geuren van muskus en tonkaboon vrij.

kukan_image01

De ontwerper van de mooie, luxe flacon Gwenaël Nicolas: ‘Het eerste beeld dat bij Sensai The Silk bij me opkwam, was iemand die iets kostbaars in zijn handen houdt. Iets dat teer, breekbaar en uniek is als een filigrane zijdecocon die zich aan de vorm van de hand aanpast.‘ 

Sensai The Silk Eau de parfum 50 ml, kost € 121 en Eau de toilette 50 ml € 100.

sensai_the_silk_-_eau_de_toilette

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *