LOVE OPI XOXO

Iedereen die mij een béétje kent, weet dat mijn nagels altijd gelakt zijn. Geen uitzondering. Mijn hartje ging dan ook sneller kloppen toen ik vier van de maar liefst twaalf limited edition kleuren (met gewéldige namen als Snow Glad I Met You, Wanna Wrap? en Adam Said It’s New Year’s Eve) uit de Love OPI, XOXO kerstcollectie mocht proberen. Diepe roodtinten en rijke paarstinten, opvallende metallics, antractiet en zwart; perfect voor de aankomende feestdagen en ook nog eens heel fijn met elkaar te combineren.

Mini pack nagellak
Ik kreeg een OPI mini pack met hierin vier kleine flesjes nagellak, uiteraard uitgevoerd in het welbekende OPI design en met de klinkende namen Ornament To Be Together (zilver, glitter), Coalmates (antraciet, glitter), Holidazed Over You (zwart, shine) en My Wish List Is You (rood, shine). Sowieso is OPI mijn nummer één keuze als het om nagellak gaat; de lak houdt langer dan welk ander merk dan ook, is echt heel fijn om aan te brengen, droogt lekker snel en de flesjes staan ook nog eens heel erg mooi op je toilettafel. Leuk om zelf te kopen en nog veel leuker om cadeau te krijgen. (Heren, letten we even op?).

Kerstcadeautje shoppen?
De Love OPI, XOXO collectie is gelimiteerd (so hurry) verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine en nagellak, zodat elke OPI fan de formule kan kiezen die perfect bij haar wensen aansluit. De minipacks (4×3.75ml) kosten €19,95 per set, losse nagellakken (15ml) zijn €14,95 en voor de Infinite Shine (15ml) betaal je €18,95 per stuk.

By: Patti

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *