WHITE MUSK FLORA

Al jarenlang is de White Musk van The Body Shop één van mijn favoriete geuren (moet bijna alweer een flesje aanschaffen). Dus was erg benieuwd toen ik deze nieuwe beauty White Musk Flora met een te mooi boeket ontving, Mother’s Day came early this year. Zou de roze variant nog lekkerder ruiken? 

De paarse White Musk is al sinds 1981! een bestseller. Deze warme, zachte bijna lieflijke geur is herkenbaar, verslavend maar ruikt bij iedereen toch anders. De geurnoten van deze lijn zijn diervriendelijke muskus, lelie, ylang ylang, jasmijn, roos, lelie, roos, iris, amber, patchouli en vetiver. Je hebt vast zelf ook een flesje in huis.

Ook als ik de bloemige, roze, vegan variatie op de klassieke White Musk (beiden 30 ml €19,50) op heb, vragen mensen mij wat ik draag. Niet omdat ze denken, ‘geez Maris, wat stink je’, maar omdat ze de geur zelf willen proberen 🙂 Het is een warme, bloemige geur, die net als haar oudere zusje, voor mij een blijvertje is. Dus je leest het al, ik kan niet kiezen. De White Musk Flora is opgebouwd uit bergamot, roze peper en een bloemig boeket van pioenroos en lelietje-van-dalen. Je moet de geur echt even zelf even gaan ruiken, dan begrijp je wat ik bedoel.

Tip! Zag op hun site een fijne aanbieding. Op iedere 2e geur (en skincare) krijg je nu 40% korting. Maar dat wordt nog lastig, want koop je de twee geuren voor jezelf of geef je er eentje zondag aan je moeder… Of nog beter, laat dit item aan je kids lezen 😉

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *