ORLY BREATHABLE TREATMENT + COLOR

De mensen die mij een beetje kennen, weten inmiddels wel dat ik dol ben op nagellak. Deze keer wil ik jullie graag meer vertellen over de nagellak van het Amerikaanse merk Orly en specifiek over hun Breathable treatment + color lak; de allereerste professionele verzorging én kleur in één. Heb je droge nagels? Beschadigde nagels? Nagels die hoognodig toe zijn aan een break van hun gel-behandelingen? Take a deep breath en lees even mee.

Zuurstof voor je nagels
Het is voor (groot)gebruikers van nagellak van belang om de nagels van tijd tot tijd rust te geven en bij te laten komen van al dat lak-geweld. Maar eigenlijk willen wij lak-addicts dat natuurlijk helemaal niet! Met Breathable Treatment + Color is het mogelijk de nagel te verzorgen terwíjl je gekleurde nagellak draagt. De technologie die hiervoor wordt gebruikt, is de Advanced Oxygen Technology. Net als bij de technologie van contactlenzen laat Breathable Treatment + Color zuurstof en hydratatie doordringen in de nagel waardoor beschadigde nagels herstellen en de groei van de nagels wordt gestimuleerd. Met deze alles-in-1 formule heb je bovendien geen base- en topcoat meer nodig. Handig!Orly 13-free
Nagellak zit vaak vol met chemicaliën maar er komen steeds meer lakken met natuurlijke, veiligere en minder schadelijke ingrediënten op de markt. De lakjes van Orly vallen allemaal onder de 13-free formule wat betekent dat ze geformuleerd zijn zonder 13 ongunstige ingrediënten zoals tolueen, formaldehyde, DBP, parabenen, dierlijke ingrediënten en meer. Het product is vegan, halal gecertificeerd en cruelty free en daarnaast verrijkt met provitamine B5, vitamine C en arganolie.Wat vind ik ervan?
Op advies van Mariska gun ik mijn nagels tegenwoordig af en toe een rustpauze terwijl ik voorheen echt nooit zonder nagellak werd gezien. Daarom was ik ook blij dat ik drie flesjes Orly Breathable (in de kleuren Good Karma, Vitamin Burst en Fairy Godmother) mocht proberen. Mijn bevindingen: het opbrengen gaat dankzij de fijne textuur van de lak en het kwastje (precies goed!) easy peasy. Je moet wel echt twee laagjes aanbrengen, dan is de kleur op z’n mooist. De lak droogt razendsnel, dekt goed en egaal, glanst prachtig en als je met je vinger over de gelakte nagel wrijft, voelt deze heerlijk zacht aan. De lak verwijderen doe je -uiteraard- met de Orly Nail Lacquer Remover die de nagels niet uitdroogt maar ook geen olie-achtige substantie op de nagels achterlaat. Ik ben happy met deze nagellak!Waar te koop?
De Orly Breathable nagellak is in Nederland verkrijgbaar via o.a. Bransus.eu en Douglas en kost €13,95 per flesje. Ik telde maar liefst 43 (!) verschillende kleuren met namen als Fresh Start, De-Stresse Denim (I love that one!), The Antidote en Give Me A Break. Zien we jouw Orly Breathable nagels net als die van mij straks ook met de hashtag #Orlybreathable terug op Insta?

By: Patti

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Wat bijzonder dat deze lak je nagels laat ademen. Dat doe ik veel te weinig want ben verzot op mooi gelakte nagels. Toch eens beter bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *