|

ME & JOHN + WIN

Met meer dan 25 jaar ervaring begrijpt John Frieda welke producten nodig zijn voor het creëren van de ultieme look. Van het elimineren van pluis en meer volume tot een perfecte slag en een gefixeerde hoge knot. De visie van vrouwen en de expertise van John Frieda komen samen: Me & John. Together, we can do anything. We love de mooie foto’s van de internationale campagne met o.a. het Nederlandse topmodel Ymre Stiekema.

JohnFrieda Me&John

Nieuw is de Salon Quality Hairspray collectie: professionele hairsprays in drie verschillende sterktes. Voor een style die de hele dag houdt. Daarnaast is de Frizz Ease-lijn uitgebreid met de Frizz Ease Forever Smooth Shampoo en Conditioner. Het Frizz-Immunity Complex zorgt voor intens glad en pluisvrij haar. Een andere nieuwkomer binnen deze lijn is de Frizz Ease Air-Dry Waves Styling Foam. Deze haarschuim perfectioneert krullend en golvend haar, zónder gebruik van hittestyling-apparaten. Tot slot breidt de productlijn voor meer volume uit met de Luxurious Volume 7 Day Volume In-Shower Treatment, een spray met volume-boostende polymeren die zorgt voor een langdurig volumineuze style.

Like, Share and Win

Omdat wij zo enthousiast zijn over de nieuwe producten van John Frieda mogen we 2 pakketten met deze nieuwe producten weggeven, voor jezelf en een vriendin. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is:

  1. Like onze FB pagina hier
  2. Deel het bericht op je eigen FB pagina en tag een vriendin, zodat jullie beiden kans maken om dit geweldige John Frieda pakket te winnen.

Je kan tot 4 maart meedoen, want dan maken wij de 2 winnaressen bekend.

 

 

Vergelijkbare berichten

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *