HAPPY GELATO

Hier word je toch blij van? De nieuwe body- en handcreams van Clinique in drie geweldige vrolijke kleurige verpakkingen en ‘smaken’. Ze ruiken zooó lekker, je moet echt uitkijken dat je niet constant blijft ruiken en geen likje neemt! Vanaf half februari verkrijgbaar, dus je weet wat je aan je Valentijn moet vragen 😉

De Clinique Happy Gelato Creams for Body (€42) zijn verzorgende bodycreams die je huid kalmeren, hydrateren en soepel maken in drie heerlijke geuren. De Happy Gelato Cream for hands (€16,80) trekken snel in en versterken het vermogen om de huidbarrière en het huideigen vermogen om vocht vast te houden, zodat je handen zachter en gladder ogen en aanvoelen.

  

De oranje Happy Gelato Cream for Body ruikt naar Clinique’s damesgeur Happy met citroen en een bloemenmix van West Indiase Mandarijnbloesem, Boysenberry Bush en Melati Bloesem en hun aanvullende tegenpolen Spring Mimosa, Morning Dew Orchid en Hawaiian Wedding Flower.

De paarse Sugared Petals, met Neroli bloesem, Bergamot, Sinaasappel, Jasmijn, Gardenia en de basis van Cedarhout, Witte Muskus en Sandalhout.

 

En mijn favoriet de roze, zoetige, fruitige Berry Blush met Mandarijn, Framboos, Mangobloesem, Freesia, Viooltje en Pioenroos en de basisnoten ‘Blond Hout’, Muskus en Amber. Pure verwennerij, zonder de calorieën 🙂

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *