ICONIC BJÖRN BORG

Björn Borg lanceert vanaf eind augustus 2015 de ‘Iconic Collection’, de nieuwste underwear die wordt uitgebracht als onderdeel van de AW 2015 collectie. Centraal staat de sportieve geschiedenis van het merk in combinatie met fashion elementen van nu. Kenmerkend zijn de branded taille- en heupbanden die terug te vinden zijn in alle items in de nieuwe collectie.

De designers hebben de welbekende heritage van het sportmerk middels de elastieken tailleband, moderne materialen en silhouetten terug weten te brengen naar het heden, wat zorgt voor een collectie met een clean en minimal gevoel. De kleuren zijn simpel gehouden en bestaat uit zwart, wit en grijs gemêleerd.

Voor hem biedt de collectie twee soorten shorts voorzien van de Perfect Fit technologie waarbij de mix van 95% katoen en 5% elastaan zorgt voor een zacht en licht gevoel.


Voor haar biedt de Iconic Collectie een mini short, een bh en een sportbeha. De mini shorts zijn voorzien van een vrouwelijke snit met weinig naden om zo een strak uiterlijk en opperste comfort en pasvorm te creëren. Een weefsel mal wordt gebruikt voor lichte ondersteuning in de beha’s, gemaakt van een mix van extra zacht katoen/modal.

De Iconic Collection is vanaf eind augustus 2015 beschikbaar via geselecteerde retailers en bjornborg.com. Prijzen variëren tussen de €20,- en €40,-

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *