AVEDA LIFESTYLE EXPERIENCE SALON

De eerste Aveda Lifestyle Experience Salon van de Benelux is te vinden aan de Haagse Denneweg en wat een pareltje! Alleen al het mooie art nouveau pand uit 1898, een voormalige smederij, is een lust voor het oog en veel groter (700 m2) dan je van buiten verwacht.

Het is de missie van Aveda om te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die ze maken tot de wijze waarop ze iets teruggeven, denk aan April Earth Month. Deze missie is overal terug te vinden in de nieuwe salon. Een beter milieu aan de hand van Aqua-cel, een watervitalisator, die ervoor zorgt dat het gebruikte water heilzamer is voor haar en huid. Daarnaast maakt deze salon ook gebruik van zonne-energie door middel van collectoren op het dak.

Aveda is gebaseerd op Ayurveda, een Indiase geneeskundige traditie waarbij aroma, ademhaling en aanraking centraal staan. In de Haagse Aveda Lifestyle Experience Salon zwaait Fred van Nieuwenhuizen de scepter. Zijn team (45 enthousiaste en bekwame specialisten) staat klaar om jou pure verwennerij en rust te bieden. Voor kleur- en haarverzorging, facials, hammam, manicure, pedicure, threading, de lekkerste massages (4 behandelruimtes en één dubbele ruimte) en je make-up wordt gedaan door de bekende make-up atist Roberto Dresia.

Tot slot kan je in de rustgevende yogaruimte genieten van Yin Yoga lessen of NES miHeath behandelingen. Ook het volledige Aveda assortiment is hier te vinden. Deze salon is de plek om je balans tussen lichaam, geest en ziel (terug) te vinden. Kortom, je wilt nooit meer naar huis!

Leuk, de Aveda Lifestyle Experience Salon heeft een cadeautje voor je: laat dit item op je telefoon zien en je krijgt 15% MARVELOUSZ korting op een facial naar keuze!

FullSizeRender

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *