|

SLIPPER LOVE + WIN

Door het mooie lenteweer, krijgen we natuurlijk ook weer zin in slippertjes. Grendene, één van ‘s werelds grootste fabrikanten van o.a. Grendha, Ipanema en Zaxy produceert 250 miljoen! paar slippers per jaar. En daar zit vast wel een paar voor jou bij.

Grendha
Grendha is geïnspireerd door de veelzijdigheid van Braziliaanse vrouwen en vertaalt de belangrijkste fashiontrends naar veelzijdige en leuke slippers. Ze werken ook nog eens samen met nationale en internationale beroemdheden zoals Ivete Sangalo, Paula Fernandes, Juliana Paes en Shakira. De SS 15 collectie heeft een kleurrijke, vrolijke uitstraling. Vlechten, kralen, ringen, edelstenen en sieraden en natuurlijk de sandalen met dierenprints die bewerkt zijn met leuke details.

Ipanema
Met de lancering van meer dan 100 modellen per jaar, brengt Ipanema een dosis aan veelzijdige en kleurrijke collecties op de markt voor mannen, vrouwen en kinderen. Geïnspireerd door de levensstijl van de mooie wijk en het levendige strand waar het merk haar naam aan te danken heeft. En natuurlijk hun samenwerking met Gisele.


Ipanema_GB_Colorful_Sea_3_std

Ipanema 
is een eco-vriendelijk merk, de complete collectie is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal, waarvan 30% al eerder is gerecycled. Ipanema maakt haar slippers van PVC, daardoor is elke slipper heerlijk zacht, flexibel en comfortabel. Voor SS 15 heeft Ipanema o.a. de Switch Straps collectie (bandjes die je kan wisselen) gekleurde dierenprints, de Athena sandal, de slippertjes gebaseerd op steden en met gekruisde teenbandjes.

Zaxy
Dit nieuwe, jonge merk is vanaf dag één razend populair in thuisland Brazilië en verovert momenteel de wereld en sinds kort ook de Benelux. De belofte van het merk Hug Your Feet’ geeft duidelijk de visie van het merk weer; een jonge, frisse, eigenzinnige collectie maar wel met de vertrouwde kwaliteit en materialen van Grendene. Voor de zomercollectie van 2015 heeft Zaxy de meest uiteenlopende, vrolijke ontwerpen gebruikt; kleurrijke bloemen, klassieke dierenprintjes en schattige strikjes.

 

Like and win!
Wij willen graag onze slipper love delen en mogen 2 paar van deze geweldige Grendha slippers weggeven.

 

GRENDHA - EURO 29.99 - Savannah 81536-23353

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen:
– Like onze FB pagina;
– Geef hieronder of op onze FB pagina aan welke maat slippers jij graag wilt winnen.
We maken de winnaressen bekend bij 500 likes op Facebook.

Vergelijkbare berichten

25 reacties

  1. JEEEE wat een beauty’s
    Daar wil ik graag op rond lopen heerlijk en nog mooi ook Ga even flink hopen voor mij zelf
    Fijne dag vandaag liefs Babbie

  2. Ooooh deze zijn echt geweldig mooi!! Love it! Helemaal top voor deze zomer en ik zal er op festivals top uitzien met deze slipper. Heerlijk bohemian style. Voor mij maat 41 aub.

  3. Wauw zeg eindelijk een site met de perfecte slippers en sandaaltjes. Helemaal mijn stijl! Ik ga direct jullie facebook liken en hopen dat ik dit prachtexemplaar in maat 38 mag dragen deze zomer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *