SENSAI: OPEN YOUR EYES

Sensai lanceerde onlangs deze nieuwe oogproducten voor een jongere oogopslag. En ja, ik hoor je al denken, dat wil ik ook 😉 Het innovatieve concept van het duo Total Eye Treatment is gebaseerd op koelende en verwarmende impulsen. Ze werken op tegengestelde maar synergetische manieren om gezichtsuitdrukkingen positief te veranderen. De Lash Conditioner is geen wimperserum maar een kleine ‘wimperservice -werkplaats ‘ waarin je wimpers s’ nachts worden verzorgd, herstelt, versterkt en ze krijgen meer veerkracht en krul. Zie je, lees dus maar snel verder want de enthousiaste Serena Röntgen, Trainer Nederland, “De drie nieuwe oogproducten werken echt. De producten pakken de complete oogzone aan – inclusief de wimpers – en verjongen en verhelderen deze, zodat je ogen letterlijk meer geopend worden” vertelt ons er alles over.

Total Eye Treatment
“SENSAI heeft een hele holistische benadering, we willen altijd verder gaan dan alleen het probleem te bestrijden, maar ook de oorzaak aanpakken. De zone rondom onze ogen tekent het snelst, als je verdriet hebt, als je vermoeid bent, als je stress hebt. En dat kan in de ochtend en avond al een wereld van verschil zijn. Als je de hele dag hebt gewerkt en je kijkt daarna in de spiegel, merk je dat je ogen vermoeid en droog zijn en dat je ogen bijvoorbeeld meer hangen. De Total Eye Treatment (€ 232,20) pakt de gehele oogzone aan. Dit nieuwe product is gebaseerd op onze bestseller de Total Lip Treatment, die niet alleen de huid van de lippen aanpakt, maar ook de hele zone om de mond heen. We noemen het een impulsverzorging, want het geeft intensieve impulsen aan het hele bereik rondom je ogen. Het minimale wat je voor je oogcontour kan doen is een oogcrème aanbrengen en een stap verder is de Total Eye Treatment toepassen.

Het product bestaat uit twee stappen met effectieve ingrediënten en een verkoelende en verwarmende impuls waar een super makkelijke maar super effectieve massage bijhoort voor dat ‘eye opener’ effect. Het gaat om de hele zone van je ogen, wenkbrauwen, je slapen en je voorhoofd, je pakt het allemaal mee. De gelaatsspieren spelen een belangrijke rol om je huid te verjongen. Dus massage is een hele belangrijke tool, een par minuutjes per dag maken al het verschil, omdat je daarmee ook het dieper gelegen bindweefsel en de spieren kan activeren. Alle spieren vanaf het voorhoofd, de slapen en rondom onze ogen hebben invloed op wat je gaat zien in het oogcontour. Als je ooglid een beetje verzakt, komt dat omdat je spieren in je voorhoofd aan het verslappen zijn. Vandaar dat we de hele zone aanpakken. De Refreshing Eye Essence met het chirurgisch stalen, verkoelende balletje is de eerste stap. Dit is als het ware een cooling down voor je gelaatsspieren aan het eind van de dag. Hiermee start je de massage om je spieren te ontspannen, te verkoelen en de huid intensief te hydrateren. Daarna breng je de Melty Rich Eye Cream aan, dat een verwarmend effect geeft door het inmasseren met je vingertoppen. Hierdoor wordt de microcirculatie gestimuleerd en heeft het een natuurlijk liftend effect. Dit anti-aging effect wordt ondersteund door de ingrediënten zoals onze koishimaru zijde royal, hyaluronzuur en een complex voor lifting en collageen vorming. In de crème zit nog een ingrediënt om de huid te ontzwellen, dat het vocht afvoert. En in de bijsluiter staat precies beschreven hoe je de makkelijke massage – je masseert met de roller bal in een ronde zone de spier als het ware uit -moet uitvoeren. In de ochtend masseer je de oogzone alleen met de Melty Rich Eye Cream, die dankzij de delicate parelpigmenten je ogen doet stralen en een open en uitgeruste geeft”.

SENSAI: ‘In beide producten zorgt het Total Eye Complex van binnenuit voor een stevigere en vollere huid. Dit nieuwe duo verhoogt de energie van de spiercellen en activeert de vorming van collageen. Bovendien verbetert het circulatie bevorderende Hydro Optimiser Complex (alleen in melty rich eye cream) de lymfestroom en microcirculatie voor een vitale, frisse oogzone. Geïnspireerd door de Japanse Shiatsu – techniek, bevordert de stimulatie van de acupressuurpunten bovendien de bloedsomloop en het metabolisme. De massage wordt ook toegepast op het voorhoofd en de slapen. Dit activeert ook de gezichtsspieren, die de ogen bewegen en openen’.

Als je de nikkelvrije roll-on-applicator in grote cirkels rond je ogen, het voorhoofd en je slapen aanbrengt, voel je meteen die verkoelende ontspanning. Hoeveel spanning zit er ook in je voorhoofd? En de eye cream licht meteen de huid rondom je ogen op, heel mooi. Het kan zijn dat je de cream iets te veel vindt voor de ochtend, maar dat is even uitproberen.

Lash Conditioner
Serena: “De Lash Conditioner (€58,83) is een verzorgend product voor de wimpers, dus geen groeiserum. Er was nog geen product dat echt verzorgend was. Het is een masker voor de wimpers dat ervoor zorgt dat de wimpers in de nacht worden versterkt door verschillende proteïnen en keratine. Het masker sluit de haarschacht en door de extra proteïne worden ze steviger en breken minder snel. Draag je altijd nepwimpers, lash extensions of mascara dan is de Lash Conditioner een fantastisch product om je wimperharen te herstellen. Extra mooi is dat er een toegevoegde proteïne inzit dat ervoor zorgt dat je wimperharen beter krul kunnen vasthouden. Net zoals je haar, vallen je wimpers terug naar hoe het natuurlijk valt, je hebt steil haar en je krult het, als je haar nat wordt, is het meteen weer steil. Maar deze toegevoegde proteïne zorgt ervoor dat de wimperharen geen vocht en of olie uit bijvoorbeeld mascara kunnen opnemen, waardoor de krul beter vastgehouden kan worden, het werkt zelfs met Aziatische wimpers zoals die van mij”.

SENSAI: ‘De Lash Conditioner is een ‘kleine’ wimperservice –werkplaats ‘ waarin de gevoelige haartjes rond onze ogen verzorgd worden. Onder een microscoop bekeken, vertonen beschadigde wimpers schade aan de schubbenlaag en gaten. Beide veroorzaken dunne, slappe, broze en breekbare wimpers. Voor een volledige revitalisering van de wimperlijn en voor een dikke, elastische wimperkrul wordt de Lash Conditioning Formula met drie bestanddelen gebruikt. Voor zachte en glanzende wimpers herstelt CC Fixer (Cuticle Cover) de schubbenlaag. CC Filler (Cortext Cavitiy) zorgt voor dichtheid en sterkte door de openingen tussen de haarcellen op te vullen. Maar net zoals krullen hun veerkracht verliezen door vocht, worden ook de wimpers zwaar door het vochtgehalte van de mascara en gaan ze kort na het aanbrengen weer omlaag. Dit komt omdat vocht de proteïneverbinding in de wimpers oplost, waardoor ze niet meer krullen. PT (Protein) Enhancer zorgt voor de nodige veerkracht. Dankzij sterke proteïneverbindingen wordt de elasticiteit en de krullende werking van de wimpers versterkt. Bovendien voorkomen verzorgende bestanddelen het binnendringen van vocht’.
Dit willen jouw wimpers toch ook? Die van mij zijn er heel blij mee 🙂

Vergelijkbare berichten

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *