SENSAI GLOW

Zoals je misschien wel hebt begrepen, ben ik een beauty-addict. Word altijd blij van nieuwe producten en wil alles graag uitproberen. Het enige waar ik persoonlijk geen grote fan van ben is foundation. Het ‘staat’ me niet en heb het gevoel dat ik echt iets op mijn gezicht heb zitten. Dus een ‘sunkissed powder’ op mijn wangen voldoet wel voor mij. Maar… je voelt het al aankomen, ik heb kennis gemaakt met deze nieuwste heerlijk ruikende foundations – én highlighter én poeder – van Sensai (en voor 2 foundations ben ik door de knieën gegaan 🙂 )Ze laten je er een beetje beter uitzien, zeker nu je kleurtje van de vakantie weer weg begint te vagen. En alleen al van die stylish zwarte verpakking word je toch blij? 

Deze nieuwe foundations, hebben alles met licht te maken, omdat licht bepalend is voor de kleur van je huid. De nieuwe producten bevatten allen dezelfde belangrijke ingredienten: het unieke Koishimaru zijde, hyaluronzuur (voor hydratatie van je huid), skin auro pigment (oranje en groene pigmenten die egaliseren), de heerlijke silky Sensai geur (met oa jasmijn en musk) en de silk drape techniek die je huid een glanzende, maat toch matte uitstraling geeft). En vergeet niet: shake before use!
De Foundations breng je met de nieuwe kwast van kunststofhaar aan. De punt van de Liquid Foundation Brush (€63) kwast komt ook bij moeilijk bereikbare delen van je gezicht, zoals neusvleugels, huid rondom de ogen, haargrens en zorgt voor naadloze overgangen en een gelijkmatige finish. Maar met je vingers aanbrengen kan natuurlijk ook.

Glowing Base (€48,30) met SPF10 geeft je huid een parelmoerachtige glans en je voelt ‘m niet zitten. Deze basis breng je ’s morgens (als je er net iets minder gezellig uitziet) na je dagverzorging alleen op je gezicht aan of als basis voor je foundation. De hydraterende formule zorgt ervoor dat je er de hele dag fris blijft uit zien.

De dunne Luminous Sheer Foundation met SPF15 (€51,50 in 8 tinten) breng je met die fijne kwast aan en werk je dan verder met je vingers uit (of je brengt ‘m meteen met je vingers aan). Je drukt als het ware de foundation zachtjes in je huid. Het geeft een mooie glans, is niet te dekkend en je voelt ‘m niet zitten!

 

De Flawless (oh die George) Satin Foundation met SPF20 (€51,50 in 8 tinten) is voor degenen onder ons die op zoek zijn naar een wat meer dekkende foundation en het maakt je gezicht ook wat matter. Persoonlijk voelde ik deze foundation wel zitten, maar als jij dat gewend bent, zou ik zeggen, kies je kleur en gaan 😉

Jaaa, deze Supreme Illuminator (€48,30) highlighter is een topper! Je gebruikt hem met je vingertoppen daar waar jij wat meer GLOW wilt. Je jukbenen, binnenkant van je ogen, onder je wenkbrauwen, bij de cupidoboog van je lippen… anywhere! Je kan ‘m zelfs onder en boven je foundation gebruiken. Dit mooie doosje heeft zijn plekje in mijn tas veroverd.

Het transparante Translucent Loose Powder (€54,60) druk je met het sponsje als het ware in je huid/poriën. Het poeder is de perfecte finish en zorgt ervoor dat je foundation langer blijft zitten, voorkomt vochtverlies – als je in een glas water wat van het poeder strooit en je doet daarna je vinger door het poeder in het glas, blijft je vinger droog. Echt, heb het zelf geprobeerd – geeft glans, maar is toch mat. En had ik al gezegd dat alle producten zoó lekker ruiken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *