ETOS UPDATE

Dat Etos zo lekker bezig is, dat heb ik hier wel vaker gezegd, ze hebben inmiddels meer dan 1200! eigen merk producten. Maar wist je dat ze ook een verzorgingslijn hebben voor echt hele kleine prijsjes, waarvan je denkt dit kan bijna niet? (erg fijn als je net van vakantie terugkomt 😉 ) Met producten die ook doen wat ze zeggen en verpakkingen, dié (blauwe) kleuren, die in elke badkamer mooi staan.

Deze daycream (€2,49) is erg fijn voor in de zomer, licht en niet te vet. Trekt snel in en hydrateert meteen je huid. En dat klopt ook wel, want er zit hyaluronzuur in. Maar ook macademia-olie (verzacht), provitamine B5 (ook wel panthenol, werkt hydraterend), allantoine (herstelt je huid) en koolzaadolie.

De Etos cleansing milk (€1,99) is een dunne reinigingsmelk die je huid voorbereidt op je dag-of nachtcreme. De kamille en provitamine B5 verzachten en hydrateren je huid. Ik vind het fijn om met mijn vingers de milk aan te brengen en zacht in te masseren en dan met een watje de milk en het vuil van mijn gezicht te vegen.

De every day shampoo (€0,99) is meteen door mijn zoon ingenomen en in zijn voetbaltas gestopt. Hij traint drie keer per week en vindt de shampoo (en zijn haar) zo lekker naar perzik ruiken. De shampoo bevat geen siliconen, schuimt en reinigt goed. Het toegevoegde zonnebloemextract zorgt voor hydratatie.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *