L’OCCITANE ADVENTSKALENDER

Je denkt vast bij het zien van de foto: ‘Maris, is het niet wat te vroeg voor een Kerst-item’? Ja, misschien wel ☺ maar ik heb vorig jaar best wel wat mailtjes gekregen dat jullie te laat waren met het kopen van die heerlijke L’Occitane adventskalender. Dus toen ik deze ontving, ben ik meteen naar de kerstafdeling van het tuincentrum (voor een foto) gegaan, zodat jullie er dit jaar niet naast grijpen!

Wanneer je de rode strik van de adventskalender los haalt, komt er een dorpje in kerstsfeer tevoorschijn, geïllustreerd door de Japanse Kanako. Voor het maken van de boomerang (voor Insta) heb ik alleen het eerste vakje geopend en weer heel snel dichtgedaan. De kalender gaat nu tot 1 december ook echt de kast in, écht, ik houd het gewoon vol! Een heel lief kerst-engeltje heeft me wel verteld dat je 24 dagen lang verrast wordt met de lekkerste bodylotions, handcrèmetjes, showergel, zeepjes (voor tussen je kleren of in de koffer), shampoo, lipbalm en nog veel meer in hun lekkerste geuren (o.a. Shea, Almond, Cherry blossom en die heerlijke geur Arlésienne). Om het voor jullie (en mezelf) een verrassing te laten, heb ik de foto van de ‘unpacking’ er niet bijgedaan.
Zo’n beauty adventkalender – who needs chocolate anyway? – is heel fijn om kennis te maken met de producten die je nog niet kent, je favorieten in mini-verpakking en heel handig om op reis mee te nemen. Dus bestel deze kalender snel via L’Occitane voor €49, (twv €84) want voor je het weet zijn ze op.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *