|

SAY YES TO THESE JOGG GOODS + WIN

Dat wij hier thuis gek zijn op de joggpants van Blue pepper Industries heb je hier natuurlijk gelezen. Maar wist je dat ze ook hele fijne, zachte sweaters hebben? Hoodies, crewnecks, turtlenecks van 100% katoen met een unieke pigment dye; om als sweater of sweaterdress te dragen. En om het jaar helemaal goed te beginnen, mag ik zo’n geweldige sweater weggeven!

De leuke zussen Birgit en Monique Scheepers van Dutch Denim Compagnons & Blue Pepper Industries komen uit een echte confectiefamilie. Ze hebben het bedrijf dat hun opa heeft opgezet, na het overlijden van hun vader, jaren geleden overgenomen. Ze hebben er wel voor gekozen om het productieproces niet meer zelf te doen en zich te focussen op de styling, verkoop en marketing. Blue Pepper Industries maakt naast de geweldige joggpants en sweaters ook mooie jeans en t-shirts. Kan niet wachten op de nieuwe collectie waar Birgit en Monique nu aan werken!

WIN WIN WIN!
Wil je 2017 helemaal goed beginnen en kans maken op zo’n geweldige sweater? Kijk dan op Blue Pepper Industries en laat hieronder of op Facebook een berichtje achter welke sweater (soort, kleur en maat) jij wilt winnen.

Vergelijkbare berichten

6 reacties

  1. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Onee… YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!! HE-LE-MAAL FAN? Confession, gisteren weer een jogg binnen gekregen?
    Ik zou heel graag wegkruipen in de long hooded sweater STEEL, heel stoer!

  2. Wat een prachtige items van Blue Pepper.
    Mij kinderen zijn gek op de heerlijke jogpants van Blue Pepper, ik zou voor de ungendered turtleneck sweater kiezen!!

  3. UNGENDERED CREWNECK CUFF, die lijjkt me helemaal geweldig. Maat XL graag, oh ja kleur: military 🙂 Wat zien deze er heerlijk uit, gewoon om in te wonen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *