IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Sinterklaas is nét het land uit en we maken ons alweer op voor de komst van de kerstman en de most wonderful time of the year. Rondom de kerst hangt altijd zo’n fijn magisch sfeertje, vinden jullie ook niet? De kou buiten, warmte binnen (met een beetje mazzel door een open haard), veel kaarsjes, een flink opgetuigde kerstboom, samenzijn met familie en vrienden, heerlijk eten en drinken en natuurlijk … fraai ingepakte cadeautjes! Het ultieme Last Christmas gevoel.

Smokey Eye by Christian Faye
Over cadeautjes gesproken; heb ik toch mooi hét gouden cadeau-idee voor de ladies (mannen, even opletten dus, of dames, zet ‘m op je verlanglijstje)! De Smokey Eye collectie van Christian Faye. De collectie, bestaande uit vier verschillende paletten in de kleuren brown, black, blue & purple, creëren elk een unieke look die geschikt is voor zowel ‘s avonds als overdag. Een variatie van kleuren en texturen om je ogen op te maken met een gelaagde techniek komt samen in één palet. De zes kleuren matchen en blenden perfect met elkaar en zijn makkelijk te layeren waardoor er de mogelijkheid is om zelf te bepalen hoe intens de look wordt; van heel natuurlijk naar een ultra-smokey.The color purple
Ik probeerde voor jullie de Smokey Eye Purple en dacht vooraf dat het moeilijk zou zijn om zelf een mooi smokey effect te creëren (bij eerdere pogingen leek ik op een pandabeer met liefdesverdriet) maar dat valt met deze Smokey Eye collectie heel erg mee. Op de achterkant van ieder doosje staat namelijk, in het Engels, een duidelijke step-by-step guide afgebeeld. Zes stappen die communiceren met de volgorde van de zes oogschaduws in het doosje. Echt easy breezy! Voor mij is deze Smokey Eye collectie van Christian Faye dan ook een blijvertje en ik dénk dat mijn oudste dochter een leuk cadeautje onder de kerstboom gaat vinden deze kerst.

Zelf proberen?
De Smokey Eye collectie by Christian Faye, met hoog dekkende, intense en langdurige kleuren, is verkrijgbaar inclusief spiegel en twee kwastjes (waarvan ik zelf niet kapot ben, ik gebruik liever mijn eigen professionele kwasten). De adviesprijs bedraagt €21,95 maar een (kerst)engeltje fluisterde me zojuist in dat Bol.com nu een wel hele leuke aanbieding heeft dus hup, rennen en bestellen maar.

By: Patti 

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *