INDEED

Jullie kennen waarschijnlijk het britse Boots apotheek, health and beauty wel. Maar weten jullie ook dat zij een exclusief partnership zijn aangegaan met Indeed Laboratories? Indeed Laboratories staat bekend om haar effectieve, innovatieve award winnende huidverzorgingsproducten, voor een vriendelijk prijs. Daar wil je toch wel meer van weten?

Pepta Bright

Big+Pepta-Bright

Ultra geconcentreerd serum dat de verschijning van ouderdomsvlekjes en hyperpigmentatie vermindert (€35,95).

Eysilix Instant Eye Rescue

129349a1

De eerste oogcrème met 10 peptiden. Lift de huid rondom de ogen en vermindert wallen en donkere kringen. De oogcrème helpt fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes en vermoeide ogen zichtbaar te verminderen. Een revolutionaire oogcrème voor zowel onmiddellijk resultaat als verbetering op de lange termijn (€ 29,95).

Hydraluron Moisture Booster

10140287

Dit serum bevat het puurste hyaluronzuur ter wereld en zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid. Hydraluron bevordert de hydratatie van de huid en minimaliseert de behoefte aan frequent gebruik van vochtinbrengende crèmes. Een goede vochtbalans verbetert de huidelasticiteit en zorgt voor een zachte huid. Gebruik in combinatie met hydraluron maskerdoekjes voor het beste resultaat (€ 29,95).

Hydraluron Moisture Booster Mask

indeed_hydraluron kopie

Maskerdoekjes voor het gezicht met de nieuwste generatie 3D hyaluronzuur. Geeft de huid een intensieve hydratatie boost. Werkt diep in de huid en zorgt voor 24 uur intensieve hydratatie. Het is de perfecte oplossing voor een droge, gedehydrateerde huid. Na elk gebruik voelt de huid zachter, gladder en steviger aan en ziet er stralender uit (€ 23,95).

Nanoblur Optical Skin Cream

Big+Nanoblur

Gebaseerd op licht diffusie technologie. Corrigeert direct de zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes, huidverslapping en zichtbare poriën. Nanoblur zorgt binnen een minuut voor een zichtbaar jongere en mooiere huid (€ 23,95). 

Retinol Reface

10163871

Indeed Retinol Reface bevat 3 vormen van retinol die zorgen voor een zachte en gladde huid en vermindering van kraaienpootjes, fijne lijntjes en rimpels. De stof retinol, een afgeleide van vitamine A, staat bekend als één van de meest effectieve ingrediënten als het gaat om het bestrijden van huidveroudering. In tegenstelling tot veel andere retinol producten, irriteert Retinol Reface de huid niet en blijft de huid gehydrateerd (€ 23,95).

De Indeed producten zijn hier makkelijk en nu met korting! te bestellen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *