PROTECTION PLUS HAIR & BODY OIL SPF50+

Deze nieuwe 3-in-1 spray met SPF 50+ is een zonbescherming, lichaamsverzorging en haarverzorging in één en ruikt onwijs lekker! Dus onmisbaar op vakantie 🙂 Bij het australische Alpha-H nemen ze SPF heel serieus; ze hebben de afkorting zelfs omgedoopt tot ‘Serious Protection Forever’. Het merk richt zich op huidverbetering en anti-ageing en dan zijn producten met een hoge beschermingsfactor onmisbaar: 80% van de vroegtijdige huidveroudering wordt immers veroorzaakt door dagelijkse blootstelling aan de zon.

De ‘droge’ olie trekt snel in, laat geen vettig wit laagje achter en beschermt je lichaam en haar niet alleen tegen de schadelijke gevolgen van UVA en UVB straling, maar ook tegen de uitdrogende effecten van zon, zout water en chloor. En helpt daardoor huidveroudering en pigmentatie te voorkomen. Heel fijn dat het ook je schedel tegen zonverbranding beschermt, dus ook top voor mannen en kinderen (vanaf 3 jaar). De gel spray je gelijkmatig 20 cm van je huid en haar en moet je elke 4 uur herhalen of als je hebt gezwommen of veel zweet.

Wat maakt de protection plus hair & body oil spf50+ zo bijzonder?
Naast een mix van UVA/UVB filters bevat de ook het antioxidant vitamine E dat sterk hydrateert, ontstekingsremmend werkt en je huid heelt. En het geeft het huideigen immuunsysteem een boost, waardoor de cellen beter in staat zijn zichzelf te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Argan olie is rijk aan vitamines, mineralen, lipiden en antioxidanten. Het bevat meervoudig onverzadigde vetzuren die helpen de weerstand, glans en zachtheid van je huid te behouden. De hoge concentraties oleïne zuren en vitamine E maken het zeer geschikt als moisturizer en bieden bescherming tegen vrije radicalen. Bovendien helpt het de vochtdoorlaatbaarheid van de huid te verhogen en bevat het bouwstoffen die de huid nodig heeft voor het produceren van celmembranen. En gemberwortel extract wat een krachtige antioxidant is en anti-inflammatoire ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Het heeft daarnaast een kalmerende en verzachtende werking, is zuiverend, pijnstillend, antiseptisch en ontgiftend. Gember is ook een uitstekende bron van magnesium, mangaan, kalium, koper en vitamine B6 wat essentiële mineralen voor je huid en haar zijn. Gember herstelt beschadigd haar en stimuleert je haarwortels om zo gezonder en sterker haar te krijgen. Deze musthave voor op vakantie – of gewoon hier in de zon – koop je voor € 39,95 via Alpha-H.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *