|

FABULOUS HANDS & FEET + WIN

De afgelopen tijd heb ik de Engelse Margaret Dabbs (zo’n leuke, interessante vrouw) erkend voetspecialist en podologe, twee keer mogen ontmoeten. Ze heeft ook nog eens de beste producten voor onze handen en voeten op basis van EMU olie. En van Aspa Beauty mag ik één van jullie heel blij maken met een heerlijke set voor je handen of voeten voor Fabulous Hands & Feet. 

In 1998 opende Margret haar eerste Foot Clinic in Londen. De huid van onze voeten heeft veel te verduren en heeft specifieke behoeftes op het gebied van verzorging. Ze zag een gat in de markt en ontwikkelde een speciale lijn voor onze voeten om thuis te gebruiken. De producten hebben als belangrijkste ingrediënt Australische, biologische EMU Olie. Deze olie staat bekend om zijn genezende eigenschappen en wordt al eeuwen als medicijn door de Aboriginals gebruikt. De olie zit onder de veren van de Emu, is huidvriendelijk en heeft anti-schimmel eigenschappen. De lekkere frisse geur van de producten komt van de Australische Lemon Myrtle (citroen tea tree). Jaren later heeft Margaret Dabbs overal Foot Clinics zoals in Harrod’s, Fortnum & Mason, Liberty, Selfridges en in Dubai.

Sinds 2015 heeft Margaret Dabbs ook een verzorgende lijn voor je handen. De producten bevatten Australische biologische EMU Olie, witte waterlelie, hennepzaad olie, vitamine E, wilde rozen, smeerwortel en zonnebloem extract. De heerlijke geur komt van witte geranium en mandarijn. De producten zijn verzorgend, hydraterend, genezend, anti-ageing en trekken snel in. En natuurlijk die fijne nagellak van haar Margaret Dabbs Fabulous Hands and Feet Nailpolish lijn; vrij van chemicaliën, met de geur van wilde rozen en in heel veel kleuren. Oh ja, als je een keer een heerlijke Hand & Feet ervaring wilt meemaken en je hebt geen tijd om naar Londen te gaan, moet je echt naar de nieuwe beautysalon van Aspa in Den Haag, zij werken volgens de Maragret Dabbs methode.

WIN WIN WIN!
Wil jij kennis maken met de producten van Margaret Dabbs of zijn ze op en kan je niet zonder? Ik mag 1 heerlijke set twv €55 voor je handen of voeten weggeven. Margaret Dabbs Fabulous Feet Discovery Kit bevat een 50 ml Intensive Hydrating Foot Lotion, Hydrating Foot Soak, 30ml Intensive Treatment Foot Oil en Exfoliating Foot MousseMargaret Dabbs Fabulous Hands Discovery Kit bestaat uit een 50 ml Intensive Hydrating Hand Lotion, Nourishing Hand Wash, een 30 ml Exfoliating Hand Scrub en Hand Sanitiser. Wat je moet doen om kans te maken? Heel simpel: like Aspa op Facebook en laat hieronder of op onze Facebook site achter of jij kans wilt maken op de handen-of voeten set. Delen = Lief!

Vergelijkbare berichten

7 reacties

  1. Pick me.. ;-). Na mijn verhuizing zijn mijn handen en voeten nu toe aan wat verwennerij. En ben benieuwd naar deze producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *