HAPPY HALLOWEEN!

Wij wilden dit stimulerende zwarte masker Uni Skin Masque Magnétique van Payot met magneettechnologie die je huid ontdoet van onzuiverheden, voor een diepgaande reiniging zorgt en een stralende teint geeft, natuurlijk wel proberen. En… geen beter moment dan met Halloween ???

Het masker bevat magnetiet, een grijszwart magnetisch mineraal met een aardende werking die de energiestromen in je lichaam reguleert. Sheaboter hydrateert, stimuleert de collageenproductie en beschermt je huid. Silicium is een kiezelzuur dat voor een gladdere huid zorgt en vitamine E is de antioxidant dat tegen schadelijke, vrije radicalen beschermt en pigmentvlekken vermindert. Klinkt goed, toch?Hoe gebruik je het masker?
Je brengt het 1 tot 2 keer per week, met je vingers, in een fijne laag op je gezicht (vermijd de oogcontouren) aan. Laat 5 minuten inwerken en verwijder het masker heel makkelijk door de driehoekige magneet – die je met een tissue hebt omhuld, anders gaat het masker niet makkelijk van de magneet af – over je gezicht te laten glijden. Kijk maar even naar ons filmpje:

Wat vinden wij ervan?
Het masker tintelt een beetje als je het opsmeert en ruikt heel lekker. Het is altijd weer gaaf om te ervaren hoe een magneet het masker verwijdert ipv een tissue of water. Onze huid was daarna glad, schoon én had een mooie, gezonde glans. Alleen leek het alsof je op onze huid kon schaatsen (waarschijnlijk door de sheabutter), zo glad, maar zonder dat het er vettig uitzag. Een tissue is dan echt wel nodig voordat je de deur uit wilt gaan 😉 De dag erna was onze huid nog steeds glanzend en schoon, dus het Uni Skin Masque Magnétique (€43,20) van Payot gaan we niet alleen met Halloween gebruiken.

Vergelijkbare berichten

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *