MUST BE MAGIC

Ik had de L’Oréal Magic Retouch al voorbij zien komen, maar nog geen tijd gehad om zelf te ervaren of dit echt Magic is. Mijn lieve vriendinnetje Patti voelde dit waarschijnlijk aan, want ik kreeg dit weekend deze enthousiaste mail van haar. En na haar ervaringen gelezen te hebben en het meteen ook zelf te hebben uitgeprobeerd (wel even een paar minuutjes na het sprayen wachten voordat je met je vingers aan je haar zit), kan ik niets anders zeggen, dan Bye Bye (grijze) uitgroei! Wat een uitvinding, wij zijn fan én als het goed genoeg is voor Eva Longeria… 😉

CcFQZIKW0AEfUqK

Ken je dit? Je hebt je (in mijn geval grijze) uitgroei een week geleden laten verven en de eerste grijze haren komen alweer door. Nog eens anderhalve week later heb je een duidelijk zichtbare (grijze) strook boven op je -verder oh zo perfect gekapte- hoofd, en je eerstvolgende kappersafspraak staat pas over 2,5 week. Dus wat doe je? Iedere 2,5 week zelf je uitgroei verven, ook niet echt lekker gezond voor je haar. Afgelopen maand kwam L’Oréal met een uitvinding waarvan ik dacht ‘what took them so long????’; L’Oréal Magic Retouch. Een busje (75ml) met daarin een tijdelijke verfspray die perfect matcht en mengt met je eigen haarkleur en houdt tot de volgende wasbeurt. Gewoon even op de (grijze) uitgroei sprayen en je haar ziet er weer uit als nieuw.

Dit klonk me als muziek in de oren; geen tussentijdse verfbeurtjes meer en me niet meer schamen voor mijn grijze haren. Ik bestelde meteen een busje (of vier eigenlijk). Niet goedkoop, bijna €10  per flesje maar bij Bol.com een 2+2 gratis actie, en wachtte vol spanning op de bezorging. Gisteren was het zover; ik had mijn haar net lekker gewassen en geföhnd, dus een perfect testmoment voor de Magic Retouch. Ik sprayde (10 cm afstand houden om niet te druppelen) op mijn uitgroei en …. magic indeed! Geen grijze haar meer te bekennen en het product nam direct de kleur van mijn bruine haar aan. Dit móet ik natuurlijk wel delen met jullie. De Magic Retouch is er nu in de kleuren middenbruin, donkerbruin, middenblond, donkerblond en zwart, en L’Oréal wist me te vertellen dat ze op dit moment bezig zijn om ook een Magic Retouch in roodtinten te ontwikkelen. Hoe fijn! Tipje: spray de Magic Retouch op je haar voor je je make-up doet. Mocht er dan toch iets van het product op je gezicht druppelen, dan kun je dit met wat make-up remover makkelijk verwijderen.

https://youtu.be/NSKQScouJ7g

By: Patti

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *