|

COMFORT AND STYLISH + WIN

SoftScience is een nieuw schoenmerk overgevlogen vanuit Amerika met een ultieme combinatie van comfort en een casual lifestyle. De schoenen maken het mogelijk om na vele uren achter elkaar op je voeten, nog steeds te genieten van comfort en tegelijk stylish rond te lopen, zonder pijn in je rug, knieën of heupen. Alle schoenen van SoftScience zijn gemaakt van het unieke Trileon™ materiaal, wat een ultieme zachte ondersteuning geeft. Het materiaal creëert een stabiele en ultra lichtgewicht schoen met een super absorptie, waardoor je gemakkelijk elke ongelijke ondergrond aan kan. De schoenen zijn perfect voor werk, voor dagelijks gebruik of voor na het sporten.

Er zijn verschillende modellen voor mannen en vrouwen waaronder de Drift, een unisex model wat gedragen kan worden als slip-on, maar ook in een handomdraai veranderd kan worden naar een instapper. De Skiff is de ultiem zachte slipper en de Finn is ontwikkeld voor in en rondom het water door het speciale systeem dat het water eenvoudig laat doorlopen en snel droogt. De schoenen zijn perfect voor op een boot of tijdens andere watersporten als SUPen. De schoenen hebben een super antislip en laten geen strepen achter.

De mooie conceptstore van SoftScience aan de Schokkerweg 22 kijkt uit op de 2e haven van Scheveningen. In deze moderne winkel is de gehele collectie aanwezig, maar ook online kan je alles bestellen: Soft-Science.

WIN WIN WIN!

SoftScience (high res)-11

Wij mogen een paar geweldige Skiff slippers naar keuze weggeven. Wat je moet doen om kans te maken?

– Like de SoftscienceEurope FB Page en onze Marvelousz FB Page
– Kijk op de website van Soft Science, maak je keuze en geef hieronder of op FB aan op welke kleur en maat jij kans wilt maken.

DriftCanvas-no-caption_highres

Soft Science, the most comfortable shoe you will ever wear!

 

 

Vergelijkbare berichten

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *