MAGIC BODYFASHION + WIN

MAGIC Bodyfashion is één van de eerste bedrijven die shapewear en probleem oplossende bh’s en accessoires introduceerde. Eind jaren ’80 ontstond de trend om meer volume aan je schouders te geven, wat resulteerde in de eerste stap richting een bodyshaping productlijn. Sindsdien heeft MAGIC de expertise in huis voor producten met een perfecte pasvorm en hoog draagcomfort, zodat je er goed uitziet in je kleren en bikini.

MAGIC heeft het allemaal; bh’s, shapewear, Happy Feet (voor in je hakken en teenslippers) en shapewear voor in je bikini. Elk product heeft haar eigen functie door de speciale materialen en innovaties. Het bikini seizoen komt er weer aan, als het goed is wordt het vanaf donderdag eindelijk zomer 🙂 en dan is de bikini push up ideaal in je triangel bikini. Door de met lucht gevulde kussentjes drogen de pads ook snel na een duik in het zwembad of zee.

 

Wil je deze geweldige MAGIC Bodyfashion bikini push ups winnen? Wij mogen 2 setjes weggeven.

Het enige wat je hoeft te doen is:
onze pagina op FB te liken
– hieronder of op FB aangeven waar je ze gaat dragen.

MAGIC Bodyfashion bestel je makkelijk online: Magic Body Fashion.

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. Na mijn race tegen de kilo’s en ondertussen 25 kilo minder new draag kan ik deze wel gebruiken… 🙂 zou ze misschien wel altijd dragen!

  2. Gaaf! Ik ga dit jaar vast nog wel eens zwemmen als het mooi weer wordt. Dan zijn deze super handig, niet iedereen heeft ze zo pront en gelift staan hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *