|

HAIR ESSENTIALS + WIN

Deze hair essentials van Aquarius, Rock&Ruddle en Popband zijn zo lief voor je haar. En van die kleurtjes word je toch meteen vrolijk? En helemaal als je weet dat ik zo’n geweldige kam van Rock & Ruddle en maar liefst twee setjes Popband hair ties mag weggeven! Dus lees snel verder 😉 

Aquarius Hair Turban
Je weet vast wel dat nat haar het kwetsbaar is. Dus kammen als het nat is of met een ruwe handdoek je haar drogen is niet heel handig. Maar je wilt je haar natuurlijk wel drogen. Dan heb ik de meest ideale manier voor je met deze nieuwe Aquarius Hair Turban. De hair turban wikkel je om je natte haar en bevestigt het lusje aan het knoopje. Laat de turban zitten en ga even wat andere dingen doen. Dan maak je de turban los en kan je je haar verder stylen. De speciale microvezel neemt het water heel snel op en beschadigt je haar niet. Je hebt ook nog eens veel minder pluishaar en je kan de turban gewoon op 40 graden wassen. Super Easy! De Aquarius Hair Turban is er in wit en grijs en kost €24,95 via Aquarius.

Rock & Ruddle
Na het verlies van hun kwalitatieve haarborstel merkten de twee engelse vriendinnen Alexandra Rock en Jackie Ruddle dat er maar weinig keus was: een bruine of zwarte borstel. Zij kregen toen het idee om kleur in kwaliteitsborstels te brengen. De borstels van Rock & Ruddle (vanaf €37,95), topkwaliteit borstels met een opvallend design en kleur, waren een feit. So move over Mason & Pierson! De haarborstels zijn gemaakt van echt varkenshaar met een nylon kern om eventuele klitten te ontwarren. In varkenshaar zitten microscopisch kleine schubbetjes die het natuurlijke talg en oliën van je hoofdhuid opnemen en daarna verspreiden door het haar.
Én…. sinds kort hebben ze ook geweldige kwaliteits kammen aan hun collectie toegevoegd. De zakkam is een kleine kam die ideaal is voor korte kapsels en om te touperen. Mijn favoriet de grove! kam is ideaal voor langer haar, krul en slag en voor als je net de haar hebt gewassen; en de praktische kam met handvat.

Popband
Ik kan niet meer zonder deze haarvriendelijke Popband hair ties (€9,95 per 5). Ze zijn super zacht – lees er blijven geen plukken haar in je elastiekje achter en breken je haar niet af. Ze houden je haar goed vast en laten geen ‘deuk’ achter. En ze staan ook nog eens leuk om je pols, zonder deze af te knellen. Popband heeft heel veel verschillende kleuren & designs, kijk maar en wat dacht je van deze nieuwe kleuren (zwart, goud, zilver, rood en groen) voor de komende maanden? Popband is Kind on the Hair, Cute on the Wrist 🙂

WIN WIN WIN!
Wil jij je haar heel blij maken met deze geweldige Rock&Ruddle kam en die fijne hair ties van Popband? Fleur dan de komende herfst-vakantie-week hieronder of onze Facebook pagina op met ❤️??? in de kleur van je keuze en maak kans! Delen = lief!

Vergelijkbare berichten

4 reacties

 1. ????????????????????
  Mijn favoriete kleur is geel,
  dus hier komt heel erg veel.
  Liefs voor Rock &Ruddle,
  40 hartjes en een dikke cuddle.
  Want ik wil graag zonder afbrekend haar,
  stylish gezien worden maar…
  Eerst nog het hebben van een beetje geluk,
  Dan kan mijn dag/week/maand/jaar niet meer stuk!!!
  ????????????????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *