SAM FRIDAY OPENING 2 DECEMBER IN DEN HAAG + WIN

3 Replies

Fashion Win-acties

Op deze Black Friday heb ik zo’n leuk nieuwtje voor je: Sam Friday opent volgende week vrijdag, 2 december, eindelijk een winkel in Den Haag! En op zo’n supermooie locatie, namelijk in de Passage (nummer 32, het oude Nespresso pand) in het centrum. En dan mag ik ook nog eens €50 shoptegoed weggeven!

Sam Friday is in 2011 opgericht door Edwin Junge en Maarten Uttien. ‘Sam’ kan zowel man als vrouw zijn met een jonge geest, een actief leven, houdt van lachen, liefde, avontuur, sport en vrienden.  Dus eigenlijk zijn we allemaal Sam 😉 ! Friday is natuurlijk de leukste dag van de week, want dan begint van het weekend. En vrijdag is ook de dag van Venus, de godin van de schoonheid en liefde. Hoezo geweldige naam!

fullsizerender-3

Bij Sam Friday vind je naast die heerlijke sweaters (in love with my burgandy!), intimate apparel (bh’s, undies, boxers – ook voor tieners, die passen xs – en tops), fijne sweatpants, hoodies, sleepwear, swimwear, tassen en andere accessoires. Elk onderdeel van een Sam Friday product is speciaal voor hun ontwikkeld en alleen van de beste kwaliteit; ieder knoopje, sluiting, kant, elastiek, stof en label. Elk item wordt in Amsterdam ontworpen en geproduceerd door alleen de beste fabrikanten over de wereld. Ze produceren maar een paar honderd stuks van een item, zodat elk Sam Friday item zo persoonlijk en uniek mogelijk blijft. Friday I am in Love!

fullsizerender-6

WIN WIN WIN
Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwste www.Sam Friday winkel? Zie ik je dan op 2 december tijdens de feestelijke opening, met prosecco!? En deze opening nog feestelijke te maken, mag ik iemand héél blij maken met €50 shoptegoed die je tijdens de opening kan besteden. Het enige wat je hoeft te doen is:
– Sam Friday & Marvelousz op insta liken;
– hieronder of op Facebook een berichtje achterlaten met jouw favoriete Sam Friday item;
– én een dagje shoppen (in Den Haag) op 2 december inplannen 🙂

3 comments

 1. My

  I love their sweater <3 and of course how we can take our eyes off with Sam Friday underwear items.
  So Cool they finally open a Store in Den Haag. More exciting they open it on my birthday, i definitely go to find a birthday present for myself. It's always good to spoil yourself a bit on your birthday, isn't it?

 2. Marije

  Sweaters Always Matters

  Wat een goed nieuws op deze black friday!! Je kan nooit genoeg truien hebben en als crewneck addict mis ik nog een SamFriday trui!! En straks eindelijk een shop in Den Haag!! Dus op 2 dec zal ik me dan waarschijnlijk toch weer laten verleiden tot een nieuwe een trui! Misschien ook wel deze burgundy… fingers crossed!

 3. Charlotte

  Tsja, dit is natuurlijk de perfecte prijs voor mijn eigen Sam. Wat zijn we blij dat ze nu ook in Den Haag komen. Pas nog naarAmsrerdam geweest voor een sweater. En Sam is deeply in love met hun pyamabroeken. Dus fingers crossed…
  XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *