FILORGA’S NCTF REVERSE

Jaaaá, vanaf morgen is eindelijk deze heerlijke pinky NCTF-Reverse antiaging lijn van Filorga verkrijgbaar. Na meer dan 3 jaar onderzoek heeft Laboratoires Filorga deze technologische doorbraak bereikt. De verpakking ziet er mooi uit, de producten ruiken heerlijk, hydrateren & verstevigen zonder injecties. Dat willen we toch allemaal?

In de periode dat botulinumtoxine- en hyaluronzuurinjecties werden ontwikkeld om rimpels op te vullen, was dr. Tordjman, de oprichter van Laboratoires FILORGA, ervan overtuigd dat het vooral de kwaliteit van de huid is die het gezicht een oudere uitstraling geeft. Daarom besloot hij in 1978 een injecteerbare polyrevitalisatiecocktail samen te stellen: NCTF, New Cellular Treatment Factor. Deze cocktail heeft een verjongend effect op de vijf factoren die betrokken zijn bij huidveroudering: egale huid, stevige huid, zichtbare poriën, hydratatie en microreliëf.

De New Cellular Treatment Factor, beter bekend als NCTF, is een injecteerbare polyrevitalisatie-oplossing. Het unieke complex bevat meer dan 50 actieve stoffen die veroudering tegengaan, waaronder vitaminen, aminozuren, mineralen, co-enzymen en antioxidanten, die in staat zijn de celactiviteit te herstarten en de huid weer te laten stralen.

Nu heeft Filorga dus een lijn met dezelfde resultaten, maar zonder injecties. In elk product zitten meer dan 50! werkzame polyrevitalisatiebestanddelen. Filorga claimt dat na 7 dagen je een zichtbaar resultaat voor alle tekenen van veroudering ziet: rimpels, egale teint, stralende huid, elasticiteit en minder zichtbare poriën. En daarvoor hebben ze naast de NCTF ook nog even dit erin gestopt: hyaluronzuur met een middelzwaar gewicht, ingekapseld retinol, matrikinen – tegen je rimpels – collageen, collageenboosters (organisch silicium + alginezuur) en plantaardig DNA – voor de stevigheid van je huid – én vitamine A, H, E, polyfenolen, vitamine C – om je huid te laten stralen.

De voorbereidende lotion (€44,90) hydrateert en ontgift. Gebruik op een gereinigde huid en voor het serum.

Het diep doordringend serum (€79,90) is zeer doeltreffende tegen rimpels, verstevigt en geeft een stralende huid. En wordt snel door de huid opgenomen.

De dagverzorging bestaat uit een lichte, vloeibare fluide verrijkt met protoberberinen en oleanolzuur voor een matterend, zuiverend effect en een sterke werking op de poriën. En een rijke, comfortabele crème met herstellende karitéboter voor de droge huid. Beiden (€79,90) zijn ze zeer doeltreffende tegen rimpels, verstevigen en laten je huid stralen.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *