AZRA SAYS

40 is het nieuwe 30 en 50 is het nieuwe 40… Ouder worden we allemaal, dat zie je zelfs aan de Super Modellen, maar het liefst wel zo gracieus mogelijk. Dus we proberen de kreukels, rimpels en donkere ‘ouderdoms’ vlekjes in ons gezicht, de muffin tops en de kipfilets zo ver mogelijk uit te stellen en te beperken. Op mijn zoektocht hoe je dit kan doen zonder plastisch chirurgie, botox en fillers, kwam ik terecht bij Azra Secerbegovic, eigenaresse van ASPA in Den Haag, waar ze alleen natuurlijke en eerlijke biologische merken gebruiken en verkopen.

Azra, een leuke en interessante vrouw van 49 uit het voormalige Joegoslavië, heeft bijna geen rimpeltje in haar gezicht, natuurlijk wel als ze lacht :). Azra studeerde planten en plantkunde aan The Royal Botanic Gardens, Kew UK en heeft al vroeg in haar leven over de kracht van de planten geleerd. Daarna is ze vele jaren werkzaam geweest in de verkoop en marketing van biologische verse producten. Azra: ‘Ik hunkerde naar een bedrijf, schoonheidssalon dat eerlijke en natuurlijke schoonheidsproducten en technologisch gedreven behandelingen omvat, met de verscheidenheid van therapieën voor lichaam en geest zoals Pilates en MIHA Bodytec’. Haar overtuiging is dat je het verouderingsproces van je huid kan uitstellen met de juiste verzorgingsproducten, voedsel en dagelijkse beweging.

Azra

Ik denk dat iedereen op een gegeven moment in de spiegel kijkt en een lijntje in zijn gezicht ziet, dat niet meer weg wilt gaan. Daarom ga ik de komende tijd alle kennis van Azra en de producten die naar onze mening echt iets voor je huid doen, met jullie delen. Azra heeft onder andere een paar geweldige recepten en massagetechnieken, voor thuis, waar je huid mooier van wordt. Een paar van haar favoriete producten, die echt iets voor je huid doen en waar we de komende tijd meer over te weten komen, zijn:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *