PHYSALIS PURE OLIËN

Do you want to be your own beauty chef? Physalis blijkt maar liefst 21 soorten pure plantaardige biologische oliën te hebben. Deze gebruik je om je huid te verzorgen, een (lichaams)massage en voor je gezicht kan je daarbij natuurlijk ook een gezichts-roller/steen gebruiken. De oliën helpen bij een geïrriteerde, ruwe of droge huid, huidveroudering, zonnebrand, eczeem, psoriasis of ter voorkoming van striae tijdens de zwangerschap. Daarnaast kan je met een paar druppels essentiële olie je eigen geurolie maken. En je gebruikt natuurlijk een paar druppels in je bad en diffuser.

Alle Physalis plantaardige oliën worden tegen oxidatie beschermd door de toevoeging van rozemarijnextract of vitamine E. Het donkere, dikkere en herbruikbare Miron Violetglas van de flesjes beschermt de olie tegen schade door (zon)licht. De olie bewaar je op een koele plek.

Physalis Baobab olie (€12,49) is een goudgele olie rijk aan verzadigde vetzuren. De olie wordt geperst uit de zaden van de baobabvrucht die voorkomt in de Afrikaanse savannes en Madagascar. De hydraterende, verzachtende olie verzorgt je droge huid en maakt je huid soepel en zacht. Deze olie is het lekkerst voor je lichaam en handen. Je hebt maar en paar druppels nodig, omdat de olie zo rijk is.
Physalis Bernagie olie (€13,49) is een lichtgele, dunnere olie uit de zaden van de blauwe bloemen van komkommerkruid. Deze licht kruidig geurende olie, ook wel bekend als Borage olie, is rijk aan gamma-linoleenzuur. Een essentieel vetzuur dat de vochtbalans en de elasticiteit van je gezichtshuid ondersteunt. De anti-aging olie voedt, beschermt en je huid wordt bij regelmatig gebruik soepeler en steviger. Ook van deze olie heb je maar een paar druppels nodig en is heel fijn als je bij een massage een gezichtsroller/steen gebruikt.

De echte lavendel olie (€9,29) is 100% puur, natuurlijk en biologisch. De geur werkt kalmerend en ontspannend en is, ja echt, ook geschikt voor inwendig gebruik met honing. De olie wordt gedistilleerd uit de bloeiende bovengrondse delen van de lavendel. De pure etherische bio geranium olie (€12,99) ontspant en deze olie wordt gedistilleerd uit de bloemen van de geranium. De essentiële oliën kun je mengen met de plantaardige oliën, een paar druppels in je bad of in je diffuser (luchtbevochtiger).

Recept
Voor een heerlijke anti-age gezichtsolie voeg je aan 10ml Bernagie olie één druppel geranium- en één druppel echte lavendel essentiële olie toe.

Tip bij Holland&Barrett koop je nu het 2e product voor €1.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *