|

DE ASPA EXPERIENCE + WIN

Wil je het gevoel hebben of je een week vakantie hebt gehad? Ga dan zeker naar Aspa Holistic Beauty and Wellbeing. Aspa in Den Haag wordt gerund door Azra Secerbegovic met haar leuke en kundige team. Het pand ligt verscholen in een rustige straat in Den Haag en in het weekend en in de avond is het zelfs gratis parkeren.

Azra heeft jaren in London gewoond en daar haar expertise opgedaan. Naast de geweldige gezichtsbehandelingen ben je voor je gehele lichaam hier aan het goede adres; manicure, pedicure, kapper, waxen, lichaammassages, pilates, yoga en MIHA BodyTec in een relaxte en fijne sfeer. Je wilt nooit meer naar huis!

Mijn eerste ervaring met een facial met technische hoogstandjes is erg goed bevallen. Azra maakt gebruik van apparatuur die milde electrische stroompjes geeft. Hierdoor wordt het effect van de krachtige natuurlijke ingrediënten in de gebruikte producten vergroot en dieper in je huid geduwd. Je voelt er niets van, maar het effect na de behandeling is echt geweldig. Je gezicht straalt en voelt heel ontspannen. (Als je last hebt van een hoge bloeddruk, hartklachten of zwanger bent, is het beter om deze behandeling niet te doen).

Maar ook de handmatige bindweefselmassage is zalig, je hebt het gevoel dat het echt wat met je gezicht doet. Bindweefselmassages laten eventuele onderhuidse vetophopingen en verklevingen verdwijnen, je huid krijgt een betere doorbloeding en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Azra raadt aan de behandeling maandelijks te herhalen om je gezicht zo jong mogelijk te houden. Daarnaast is natuurlijk gezonde voeding, het slikken van bepaalde supplementen zoals collageen en beweging (sport) belangrijk. En natuurlijk elke dag een SPF gebruiken en veel water drinken.

Aspa maakt o.a. gebruik van Aromatherapy Associates. De liefde voor planten, de natuur en onze planeet is de basis in deze 100% natuurlijke, met essentiële plantenoliën verrijkte producten en ze hebben een therapeutische, helende werking. Echte aanraders zijn: Instant Firming Serum, Revitalising Face Oil, Overnight Repair Mask en de Triple Rose Moisturizer. En niet te vergeten hét Rose Hydrating Mask met rooswater, aloe vera en hyalyron, een echte plumper. Je kan het masker elke dag gebruiken en als ook als aftersun, zo lekker.

Voor meer info en voor het bestellen van de producten van de mooiste merken, kijk je even op hun website; ASPA.

WIN!

Wil je deze behandeling zelf ervaren? Wij mogen een geweldige gezichtsbehandeling weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is:

– Like de fb pagina van ASPA;
– Like onze Facebook pagina;
– Geef hieronder of op onze FB pagina aan waarom jij deze behandeling wilt winnen.

Vrijdag 29 mei maken we de winnaar bekend.

 

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Ohhhhh ik zou dolgraag willen winnen lijkt mij zo heerlijk om eens mee te maken alleen al !!
    Maar ook omdat ik wel nu eens vind dat ik iets goeds moet laten doen aan mijn huid word er ook niet jonger op met mijn 47 jaar en volgens mij is het nog niet te laat toch??
    Dus jaa heel graag wil ik
    Liefs Babbie de bruin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *