SOAP RECOMMENDS

Soap Treatment Store, wie is er niet eens geweest voor een zalige treatment? Soap Treatment Store heeft de afgelopen jaren meer dan 250.000! mensen ontvangen, behandeld en geadviseerd, zodat ze het nu wel eens tijd vonden voor hun eigen label: Soap Recommends.

Soap Recommends gaat per seizoen nieuwe producten lanceren, die elkaar versterken en aansluiten bij hun treatments. En de eerste vier producten smaken zeker naar meer :).

Heaven Scent
Tijdens het produceren van Soap Recommends gingen de founders op zoek naar de ultieme geurbeleving die niet alleen past bij Soap, maar ook bij haar klanten. Pas toen de reacties vanuit het Soap team en de klanten lovend waren, wisten ze het zeker: “Dit is ‘m, onze signature scent!”

Heaven-Scent-fles

De signature fragrance mist is ontwikkeld in Frankrijk en bevat de volgende noten: Bergamot, Coconut, Freesia, Jasmine, Lily of the valley, Orangeflower, tuberose, cedarwood, Musk & Vanilla. Het ruikt dus onwijs lekker! Heaven Scent is verkrijgbaar als spray bottle voor ’t lichaam, haar, kussen, bed, kleding, huis; eigenlijk alles dat sexy en chic moet ruiken.

Drie multi-use maskers

Mud-Mask

The Clean-up Mud Mask is een reinigend masker op basis van klei. Het masker absorbeert het overtollige talg, reinigt het huidoppervlak en heeft het vermogen diep tot de poriën door te dringen waardoor de huid extreem schoon aanvoelt na een behandeling. The Clean-up Mud Mask is bij uitermate geschikt voor een gecombineerde tot vette huid met onzuiverheden en grove poriën. Natuurlijk kan dit masker ook plaatselijk gebruikt worden op probleemzones en is op deze manier op ieder huidtype te gebruiken. Gebruik: 1 of 2 keer per week.

10-minute-Peeling-Mask

Het The 10 Minute Peeling Mask is een anti-aging masker met exfoliërende werking en geschikt voor dagelijks gebruik. Één van de werkende ingrediënten in dit masker is Sepilift. Sepilift zorgt ervoor dat de huid vocht beter vasthoudt wat resulteert in een soepele huid en vermindering van rimpels. Meng het masker met een kleine hoeveelheid water en het kan ook gebruikt worden bij de dagelijkse reiniging van je gezicht.

Leave-On-mask

Het Leave-on Beautifying Mask is het ultime multi-use masker en kan ook gebruikt worden als dag- en nachtcrème én als oogcrème voor dagelijks gebruik. Het trekt snel in en zorgt voor intensieve hydratatie. Fijne lijntjes verminderen en rimpels vervagen.  En super handig, want het trekt in je huid en je hoeft het dus nooit te verwijderen. The Leave-on Beautifying Mask is voor ieder huidtype en het eerste product waar de eigen ontwikkelde geur van Soap in verwerkt is: Heaven Scent.

Multi-masking

De maskers zijn ook te gebruiken als combi, daar waar je huid het nodig heeft.

Heaven Scent (€ 28,-) en alle Face Masks (€ 35,- bij aankoop van een face mask ontvang je een gratis travel jar) zijn te koop bij de Soap Treatment Stores en via soaptreatmentstore. Tip: the Mask Treatment is te boeken bij alle Soap Treatment Stores; 30 minuten voor € 40,-. 

 

 

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *