VANS x KARL LAGERFELD

Jaaa Karl Lagerfeld (je kent hem vast wel vanwege zijn banden met Chanel 😉 ) is een samenwerking aangegaan met Vans. Eén van deze ‘betaalbare’ – vanaf €50 – zwart/witte items moet je toch echt hebben?!? Zet 7 september in je agenda, want dan gaat de collectie online!

De collectie omvat een T-shirt en sweatshirt met het -logo, een T-shirt met een afbeelding van Karl met een zwart-wit geblokte stropdas, een zwart-wit bomberjack met raglanmouwen, een leren rugzak met K-quilted stiksels en een pet met een zwart-wit geblokt scherm.

De Vans x KARL LAGERFELD-schoenencollectie omvat zes Vans Classic-stijlen, waaronder het debuut van de SK8-Hi Laceless Platform en de Old Skool Laceless Platform. Beiden zijn uitgevoerd in leer met K-quilted stiksels en witte platformzolen. Ook omvat de lijn nog een geheel zwarte leren Classic Slip-On, afgewerkt met K-quilted details. De Old Skool en SK8-Hi Reissue hebben een bovenwerk van leer met van panelen met boucléstof bovenop een zwarte buitenzool. En de legendarische zwart-wit geblokte Classic Slip-On van Vans met een Vans x KARL LAGERFELD-cameoprint.

“Deze spannende samenwerking is een fusie van de klassieke stijl van Vans en het iconische KARL LAGERFELD-design”, aldus Angie Dita, Vans Senior Footwear Designer. “Onze teams hebben in nauwe samenwerking deze collectie ontworpen die de unieke geschiedenis van beide merken weerspiegelt. Als eerbetoon aan het mode-DNA van KARL LAGERFELD werken we met boucléstoffen en K-quilted stiksels. Daarnaast hebben we het kenmerkende blokmotief van Vans opnieuw uitgevonden met het cameo silhouetpatroon van Karl.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *