ETOS SUMMER MUSTHAVES

De zomer laat helaas even op zich wachten, maar deze betaalbare Etos musthaves kan je wel alvast inslaan. Alleen al voor die leuke Ibiza-style tas, die kleur! ren je zo toch al naar Etos? De strand tas is lekker ruim, dus daar kunnen echt al je spullen in 😉 

Zoals de Mega Volume mascara (€5,99) waarvan de lange haartjes van het borsteltje dicht op elkaar staan en voor maximale lengte en volume zorgen. De All in One Wipes (€ 0,99) voor je gezicht en lichaam, heel handig voor onderweg en je hebt geen water nodig! Een must tijdens een dagje strand, in het vliegtuig of waar dan ook. Na gebruik wel goed sluiten om uitdroging te voorkomen. De langhoudende Lipcolor in Warm Coral (€ 4,99). En oh ja, de beach bag (€9,99)  is ook nog eens lichtgewicht.

De nieuwe Phyto Lifting antiaging lijn is gebaseerd op fytotherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de heilzame werking van planten. In dit geval zijn dat de antioxidantrijke stamcelextracten van de Gamay druif. Deze stamcelextracten beschermen en stimuleren de huideigen cellen en gaan veroudering door UV­ straling tegen. De huid wordt zichtbaar en voelbaar gladder en steviger. Toegevoegd hyaluronzuur verbetert het vochtgehalte in de huid, waardoor de huid van binnenuit wordt opgevuld en haar jeugdige, frisse en verzorgde uitstraling terug krijgt. De Phyto Filler Lifting (€7,99), vult dankzij de hoge concentratie hyaluronzuur rimpels direct op en maakt de huid voller en gladder. De phytocell­technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt. De Phyto Eye Cream Lifting (€7,99) helpt dankzij hyaluronzuur fijne lijntjes en rimpels te vervagen en verbetert de elasticiteit rond de ogen.

 

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *