FLAWLESS SKIN

Een gezonde, glanzende huid, wie wil dat niet? Zoals jullie vast wel hebben gelezen is No Puffery van Origins één van mijn favoriete oogproducten. En nu heeft Origins weer zo’n product op de markt gebracht, dat je echt in je badkamer moet hebben. Origins’ nieuwe Original Skin Retexturizing Mask with Rose Clay is meer dan een masker; deze twee-in-één formule functioneert niet alleen als een diep reinigend masker, het exfolieert en verfijnt ook. Dit masker ontgift poriën en maakt de huid glad, waardoor de huid er fris en gaaf uitziet.

Fase I: Zuiveren & diepe reiniging
– De romige Rose Clay reinigt de huid tot diep in de poriën en absorbeert onzuiverheden en overtollige olie. Rose Clay is afkomstig uit Spanje en wordt al duizenden jaren als een krachtig, ontgiftend middel gebruikt.
– Tegelijkertijd helpt het belangrijke Original Skin™ ingrediënt, het Canadese Wilgeroosje, de helderheid van de huid te herstellen. Deze bloem is afkomstig uit de Noord-Canadese prairies. Traditioneel wordt het gebruikt als een kruidensupplement bij de behandeling van medische aandoeningen en helpt het tegen een doffe, vale huid omdat het de helderheid en glans van de huid herstelt.
– De Perzische zijdeboom wordt gebruikt om de huid in balans en gezond te houden. Deze boom komt oorspronkelijk uit Oost-Azië, wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en helpt bij het herstellen van stress.

Fase II: Exfoliëren & het verfijnen van de huid textuur
– Zodra het masker droogt worden de natuurlijke Jojoba bolletjes, aanwezig in de formule, geactiveerd door het water. De bolletjes van de Jojoba plant uit Zuid-Amerika exfoliëren en polijsten zachtjes de huid en verwijderen dode huidcellen voor een stralende, gladde huid.

Het masker ruikt ook nog eens heel lekker door een etherische olie mix van grapefruit, lavendel, geranium, roos, amyris, kamille en muskaatsalie.

CLrxtwyXAAAo4KE

Hoe te gebruiken
Smeer een dun laagje van het roze masker op de gereinigde huid en vermijd contact met de ogen. Laat het masker ongeveeer 10 minuten drogen, totdat het ‘hard’ is. Het masker verwijderen door deze zachtjes met natte vingertoppen (met ronddraaiende bewegingen) weg te wassen, zelf vind ik het onder de douche het makkelijkst. Gebruik het New Original Skin Retexturizing Mask with Rose Clay 1 à 2 keer per week voor een optimaal resultaat.

Het New Original Skin™ Retexturizing Mask with Rose Clay is voor € 25 o.a. verkrijgbaar bij Douglas en via ORIGINS.com.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *