CULT51: SEEING IS BELIEVING

Via de mail krijg ik vaak de vraag welke crème, naast voeding en supplementen ECHT anti-aeging werkt. De beauty producten waar ik op Marvelousz over schrijf hebben allemaal op hun eigen manier wel wat. Want de producten die niets voor me doen, daar schrijf ik ook niets over. Maar er is 1 crème die ik echt mis, als deze op is… De 3D Night Cream van het engelse Cult 51; geeft mijn huid een mooie, gezonde glans, laat mijn huid er strakker uitzien, ik heb geen trekkerig gevoel meer en ruikt zooó lekker. Ik (en anderen) zie echt verschil als ik de crème een tijdje niet gebruik. En weet je nog dat ik me hier vorig jaar afvroeg waarom Cult51 nog geen dagcrème met SPF heeft? Die vraag is dus opgelost 🙂

Want eindelijk is daar dan ook de anti-ageing 3D Day Cream met 40! gepatenteerde anti-ageing voordelen en SPF 15. En wat is deze crème het wachten waard geweest. Hydratateert voor 12 uur, stimuleert de huideigen collageen productie, vermindert pigment-en ouderdomsvlekken en littekentjes, verstevigt, herstelt wondjes, is een antioxidant en nog veel meer. De Day Cream  ruikt net zo lekker als de Night Cream en werkt echt. Zodra je de zachte, luchtige crème op je huid smeert, ook rond je ogen, krijgt deze meteen een mooie glans, straalt, je rimpeltjes vervagen na een paar dagen gebruik en je huid voelt soepel en gehydrateerd aan. De cèeme bevat o.a het anti-ageing Snake Venom Peptide, Peach kernel oil– rijk in mineralen, gist-extracten rijk aan vitmine B, Sodium Ascorbyl Phosphate– een in wateroplosbare vorm van Vitamine C voor een heldere teint, hydratatie door kokosnoot, vitamine E, Juglans Regia seed extract, Persian Walnut en sodium hyaluronate, Punica Granatum– een anti-oxidant die UV schade vermindert en je huidige collageen productie stimuleert, Cassia Angastifolia seed extract en Glycyrriza Glabra root extract verzachten je geïrriteerde huid en Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment– verstevigt je huid.

Meer dan twee jaar heeft Richard gewerkt aan zijn revolutionaire anti-ageing 3D Nightcream. Deze cream werkt samen met het natuurlijke regeneratieproces van je eigen huid, dit bevordert de groei en generatie van nieuwe huidcellen en collageenproductie en beschermt zo tegen genetische veroudering en bevat 51! gepatenteerde anti-ageing voordelen. Je voelt dat de nachtcrème meteen je huid hydrateert en je merkt het in de ochtend: je huid ziet er voller, egaler en strakker uit met een mooie gezonde glans. De fluweelzachte crème ruikt heerlijk naar een mix van gardenia, lelietje-van-dalen, jasmijn, roos en patchouli. Ik moet nu toch echt ook een keer het Cult 51 parfum proberen 🙂 De nachtcrème bevat o.a. Sodium ascorbyl phosphate, een vitamine C, dat een krachtige antioxidant is, acne verminderd en de collageenaanmaak stimuleert. Pomegranate extract stimuleert de huideigen collageenaanmaak en voorkomt het afnemen van de collageen vezels. Peach kernel oil en walnut oil bevatten vitamine B5 wat littekentjes van acne vermindert. Aloe juice en butchers broom extract ondersteunen de elasticiteit van je huid en Sodium hyaluronate, dringt tot diep in je huidcellen door om je huid te hydrateren en vochtverlies tegen te gaan.

Richard Mears founder van Cult51 wil alleen maar producten met ‘true efficacy at their heart’. Producten die echt doen wat ze zeggen. En dat doen ze! Ze zijn misschien iets duurder dan de andere crèmes die je gebruikt, maar als je op zoek bent naar een anti-ageing crème die ECHT werkt, dan weet je wat je zonder enige twijfel kunt bestellen. Maar je bent gewaarschuwd: Cult 51 werkt ECHT verslavend 😉 Cult51 kan je ook eerst proberen want ze zijn er in een 20ml en 50ml (3D Day Cream €54 en €130, 3D Nightcream €60 en €150) via Cult51 en Aspa Beauty.

 e

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *