HANNAH

Misschien herinneren jullie je nog dat ik (Patti) een poosje terug op uitnodiging van hannah S.I.R.C. (Skin Improvement Research Company) een hannah Xperience mocht ondergaan en na afloop vijf, op mijn huid afgestemde, producten mee naar huis kreeg om te testen. Inmiddels zijn we bijna twee maanden verder dus de hoogste tijd om mijn bevindingen met jullie te delen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben enthousiast. Heel enthousiast! Waar mijn huid normaliter gevoelig is voor pukkeltjes, ziet deze er nu rustig (geen pukkeltje te bekennen!), fris en vitaler uit. Ook voelt mijn huid schoon en zacht aan. Huidcoach Chantal bepaalde tijdens de hannah Xperience met de Skin Analyzer het vocht- en vetgehalte en de Ph-waarde van mijn huid en wist op basis van de uitkomst daarvan welke producten voor mij het meest geschikt zouden zijn. Ze kwam uit op de volgende producten:

Hannah Cleansing Oil
Een reinigingsolie gebruiken om je huid minder vet te maken; ik had het zelf niet kunnen bedenken. Sterker nog, voor mijn bezoek aan het hannah HQ had ik nog nooit gehoord van reinigingsolie. De olie, op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen en zonder synthetische toevoegingen, is het eerste product dat ik tijdens mijn nieuwe beauty-routine gebruik en staat voor mij ook echt op de eerste plaats. Nooit meer iets anders! De olie is hydrofiel, wat zoveel betekent als ‘is vermengbaar met water en schuimt niet’. De olie reinigt diep en het resultaat is een heerlijk frisse en schone huid. Een echte topper die bij mij een vast plekje in de badkamer heeft gekregen.

Sensitive Skin Lotion
De tweede stap is bedoeld als extra reiniging na het reinigen met de Cleansing Oil. Ik spuit 1 of 2 pompjes op een watje en haal deze over mijn gezicht om zo eventuele laatste restjes vuil te verwijderen. Het resultaat? Direct fijnere poriën, een fris gevoel en een dito teint. Geen strak gevoel zoals bij andere lotions die ik hiervoor gebruikte. Gewoon een fijn product waar niets op valt aan te merken.

Vitamin Complex
Een vochtherstellende gezichtsspray (twee spraytjes over het gelaat nevelen en daarna met de handen verdelen) die een hoge dosering in olie oplosbare vitamines (A, E en F) – en intensief vochtregulerende ingrediënten bevat. De vitamines dringen tot diep in de huid door en zorgen zo voor extra vitaliteit. Door het gebruik van de Vitamin Complex ‘pakt’ de crème die je daarna gebruikt bovendien beter en heb je ook veel minder van die crème nodig. In mijn geval slechts één pompje per keer.

Personal Choice
Het volgende product uit mijn beauty-routine komt uit de zogenaamde hannah Red Line en heeft botox-achtige eigenschappen; door het ingrediënt Myoxinol ontspant de huid. Tegelijkertijd neemt het volume van de huid toe door een flinke boost vitamine C waardoor de aanmaak van collageen verbetert. Het resultaat van dit product is een vermindering van de mimische gezichtslijntjes. Who needs botox anyway?

Touch of Silk
Zo’n product dat elke vrouw op haar toilettafel zou moeten hebben staan (ook te gebruiken door mannen, heerlijk na het scheren). Dit is een zijdezachte -met een award bekroonde!- siliconen olie op basis van de vitamines A, C en E. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een maximaal resultaat; een perfect egale en gematteerde teint. Eigenlijk heb je na het gebruik van Touch of Silk geen make-up meer nodig, maar wil je toch een foundation gebruiken, dan is de Touch of Silk een ideale primer. De ingrediënten hebben bovendien een positief effect op het herstel van een onrustige – en zelfs een beschadigde huid.

Peelen & voeden
Tijdens mijn hannah Xperience gebruikte huidcoach Chantal nog een product dat ik inmiddels zelf ook heb aangeschaft: de Enzymatic Skin Peeling, een milde peeling voor het gezicht, de hals en decolleté. Voor de nacht heb ik voor mijn gevoel toch behoefte aan een lekkere voedende crème dus vroeg (en kreeg) ik voor mijn verjaardag de 24-hour Skin Balancing, een rijke conditioner voor de huid die voedt, hydrateert en beschermt.

Conclusie
Behalve dat mijn huid enorm verbeterd is, hebben de verpakkingen van de producten een luxe uitstraling en zijn deze een lust voor het oog op mijn toilettafel. Daarnaast ruiken de producten stuk voor stuk aangenaam. (Kenmerkend voor veel hannah producten is een heerlijke, zachte geur van amandel). Meer weten? Kijk op de hannah website voor heel veel meer informatie over de hannah producten, de hannah Xperience en/of om producten te bestellen.

By: Patti

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *