BOOST VOOR JE HUID

Het ‘werk-en schoolleven’ is weer begonnen. Helaas is daar ook het ‘moeten’ en ‘meer stress’ aan verbonden en dat merk je meteen aan je huid, tenminste ik wel. Dus als jouw huid ook wat extra’s nodig heeft of meer TLC na die heerlijke vakantie, dan heb ik daar de perfecte oplossing voor in de vorm van deze ampullen van Babor.

Als ik merk dat mijn huid wat meer nodig heeft, dan maak ik graag gebruik van deze Babor ampullen. Omdat ze veel verschillende ampullen – o.a. voor hydratatie, versteviging, anti-stress en lifting – hebben, gebruik ik die waar mijn huid op dat moment behoefte aan heb of bestel zo’n handig ‘weekkuur’ doosje met verschillende ampullen.

De glazen ampulflesjes bevatten 2 milliliter werkzame ingrediënten en zorgen voor direct resultaat. Na je reiniging, schud je de ampul en bedekt de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener. Je pakt de ampul bij de hals of de ampullenopener vast en breekt de hals met een rukje naar achter open bij de gekleurde rand. Je giet de inhoud in je handpalm en verdeelt het daarna zachtjes met je vingers over je gezicht, huid rond je ogen, hals en eventueel decolleté en klopt het zachtjes in. Daarna breng je je dag-of nachtverzorging aan.

De ampullen kosten tussen de €16,40 en €31,60 per 7. Ik zag trouwens op de site van Babor dat ze tot 17 september 20% korting op de ampullen geven. Fijn meegenomen, toch?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *