ALL ABOUT ROSES

1 Reply

Beauty

Heb je de nieuwste beauties van L’Occitane al gezien? Een waanzinnig mooi flesje reinigingsolie vol met gouden! roosblaadjes en 2 lieve doosjes met maskers die je huid hydrateren en laten glanzen. En ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat ze alle drie ontzettend lekker ruiken 😉

Ik ben gek op verzorgingsproducten met olie en was heel benieuwd naar deze Petal Cleansing Oil (€29,50). Dit is het eerste product van L’Occitane waar hele bloemblaadjes in worden gebruikt. Het flesje ziet er daardoor niet alleen waanzinnig uit, maar is ook werkzaam. De beste bloemblaadjes van het seizoen worden – in een bepaalde week in mei, wanneer de pioenrozen op hun grootst, stralendst en zachtst zijn – met de hand geplukt. De bloemblaadjes worden volgens een bepaalde methode waarbij de natuurlijke kwaliteit behouden blijft, gedroogd. De blaadjes worden daarna in gouden olie ondergedompeld en in de bolvormige flesjes met de reinigingsolie gestopt, wat voor een zachte, stralende huid zorgt en alle onzuiverheden en make-up verwijdert. De olie heeft een heerlijke, zachte bloemgeur. Je masseert een beetje olie op je droge huid, daarna doe je er een beetje water bij, totdat de olie licht begint te schuimen en spoelt je huid goed met water af (handig onder de douche). Je huid voelt zacht, schoon en glad aan, zonder te trekken.

Deze leuke doosjes bevatten maskers met pioenroosextraxt. Het crèmige Flash Moist Mask breng je aan op je gezicht, even 5 minuutjes laten zitten, eventueel het te veel wegdeppen met een tissue en je bent ready to go. Het hydrateert je huid, laat het er voller, stralender en gezond uitzien. Het niet vette, gel-achtige Overnight Perfecting Mask breng je aan voordat je gaat slapen en je wordt, met of zonder 8 uur, slaap wakker met een uitgeruste en frisse uitstraling. De doosjes (€5,50 per stuk) zijn ook heel fijn om op reis mee te nemen, in het vliegtuig te gebruiken of als aftersun.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *