BIO-OIL SUMMER MUST HAVE

Zon, zee & strand…zomer. Zowel op vakantie als in eigen land kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Er is dan ook één beauty musthave die niet mag ontbreken in je koffer, strand- of handtas: Bio-Oil. Deze verzorgende huidolie uit Zuid-Afrika bevat natuurlijke ingrediënten, zoals plantenextracten geëxtraheerd uit onder meer rozemarijn, lavendel en kamille en de vitamines A & E.

Bio-Oil in the air
De droge lucht en wisselende temperaturen in het vliegtuig zorgen ervoor dat de huid minder goed vocht vasthoudt en daardoor kan uitdrogen. Bio-Oil is ideaal voor een schrale en trekkerige huid van zowel gezicht en lippen en de small size Bio-Oil van 60ml mag gewoon mee in de handbagage.

Sfeerbeeld Bio-Oil

Walking on sunshine
Met de tenen door het zand, op blote voeten in het gras of flaneren op sandaaltjes: het is tijd om de voeten zomerklaar te maken. Masseer ze iedere dag in met Bio-Oil en besteed daarbij extra aandacht aan de voetzolen en hielen. De huid wordt weer heerlijk zacht en soepel, waardoor je helemaal klaar bent voor het slipper-, sandaaltjes- en open pumps seizoen!

When the sun goes down
Zon is goed voor je! Het werkt niet alleen positief op je humeur, maar stimuleert ook de aanmaak van vitamine D in het lichaam wat weer zorgt voor een sterkere weerstand. Dat de huid goed beschermd moet worden tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen is bekend, maar ook na het zonnen kan de huid wel wat extra verzorging gebruiken. Door te veel zon en het zoute zeewater droogt de huid uit. Bio-Oil als hydraterende en verzorgende aftersun lichaamsolie kalmeert de huid, voorkomt vervellen en pakt eventuele huidverkleuringen effectief aan.

Bio-Oil flesjes groep

Bio-oil is o.a. bij de drogist verkrijgbaar vanaf € 12,15

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *