BEAUTY SLEEP

Hebben jullie vaak ook kortere en slechtere nachten dan je eigenlijk nodig hebt? Je ligt wakker van zorgen, je buren, of je hebt het gewoon te druk? Dat ga je dus terugzien in je gezicht: een doffe teint, grovere poriën, kortom een slechtere huidkwaliteit en een zichtbaar vermoeidere en oudere uitstraling. Meer en beter slapen is dan zeer welkom, maar als dat niet meteen lukt, helpt dit nieuwste roze crème-gel masker van Filorga (met DIE GEUR!) je een handje.

Slaap houdt je jong
We brengen ongeveer een derde van ons leven slapend door; zo laden we ons weer op en herstelt onze huid zich. Feit is dat onze huid het hardst werkt tussen 23.00 en 04.00 uur, waarbij de cel vernieuwing een piek bereikt om 01.00 uur. De microcirculatie versnelt, en je huid is dan beter doordringbaar en ontvankelijker voor verzorgingsproducten.

Ons lichaam maakt van nature melatonine (slaaphormoon) aan en speelt een cruciale rol bij het bewaken van ons biologische ritme. Het synchroniseert, reguleert en herstelt onze biologische klok. Zodra het licht wordt, stopt ons lichaam met de aanmaak van melatonine. Onze biologische klok registreert vervolgens het melatonineniveau en herkent zo ons dag- en nachtritme. Daarnaast helpt het ook tegen huidveroudering vanwege de sterke antioxiderende eigenschappen. Naar mate we ouder worden, het snelle tempo waarop we tegenwoordig door het leven gaan en slaap tekort, wordt de productie van melatonine verstoord. Onze biologische klok reageert minder, de huidvernieuwing neemt af en de tekenen van veroudering worden almaar zichtbaarder.NCEF-NIGHT MASK
En daar heeft Filorga een oplossing voor gevonden: het NCEF-NIGHT MASK, dat hetzelfde effect heeft op de vermoeide, gestreste huid heeft als uren slaap! Meer nog dan een gewone nachtcrème gaat dit nachtmasker de gevolgen van slaaptekort tegen, doordat het de melatoninespiegel beïnvloedt. Daarnaast maximaliseert het de voordelen van slaap door dezelfde actieve bestanddelen te gebruiken als bij mesotherapie- injecties die diep in de huid doordringen voor een extra regenererende werking gedurende de nacht. Het bevat o.a. hyaluronzuur, collageen, Melatonin’CX (een complex van zijdeboomextract) en een extract van rode indigoplant als detoxmiddel.

Je brengt de dikkige roze gel, met die HEERLIJKE Filorga geur, in een dun laagje aan voordat je gaat slapen. Je masseert de gel met je handpalmen zachtjes van het midden van je gezicht en hals naar de buitenkant in. Na het tandenpoetsen is het masker al aardig ingetrokken en de gel doet meteen iets met mijn huid, want ik zie een mooie natuurlijke glans. De volgende ochtend heeft mijn huid die glans nog steeds en voelt zacht en soepel aan. Je kan het masker elke nacht gebruiken (ja!) of afwisselen met je eigen nachtcrème. Tip! Ik gebruik een klein beetje van het masker in de ochtend rond mijn ogen, meteen een wakkere blik en heerlijk verfrissend. Om de proef op de som te nemen, heb ik vannacht niet het masker (na 7 nachten) maar een reguliere nachtcrème gebruikt. De natuurlijke glans was vanmorgen niet te zien, dus dat zegt wel genoeg 🙂

Het nieuwe NCEF-Night Mask is voor €52,09 (normaal € 59,90) bij Ici paris XL verkrijgbaar. Sleep tight!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *